Bianca Drăgușanu și-a injectat din nou buzele după ce și-a topit acidul: "Aici sunt vânătă!"

Autor: Alice Popescu

Bianca Dragusanu si-a corectat din nou buzele

Sursa: Instagram

Vedeta nu a rezistat tentiatiei de a-si remodela buzele, asta dupa ce in urma cu cateva saptamani isi scosese acidul din buze.

Bianca Dragusanu poate fi numita lejer maestra transformarilor cand vine vorba de look-ul ei. La nici doua saptamani de cand si-a scos acidul din buze, frumoasa vedeta a recurs la o noua interventie atat la nivelul dintilor cat si al buzelor. Bianca a postat mai multe InstaStory-uri pe Instagram unde a raspuns tuturor intrebarilor legate de interventiile facute in aceste zile.

Citeste si: George Burcea, schimbare dramatică de look! Viviana Sposub, lăsată fără cuvinte: "Cine ești și ce ai făcut cu iubitul meu?"

Bianca Dragusanu, o noua interventie la nivelul buzelor

M-ați întrebat de buze. Da, am început să le reinjectez... aici sunt vânătă.(...) Mi-am mai făcut și dinții. Am niște dinți frumoși pentru că am un medic stomatolog bun, iar eu am avut niște probleme reale cu dantura, printre care și o parodontoză”, a dezvăluit Bianca Drăgușanu pe InstaStories.

In urma cu o saptamana, Bianca Dragusanu a dezvaluit in emisiunea Teo Show ca dupa ce si-a topit acidul din buze, o sa incerce sa isi corecteze forma lor:" O să încerc să le remodelez, adică, voi face niște injectări mai subtile, mai finuțe, care să nu răsfrângă buza.

Eu aveam atât de multă substanță băgată încât, dacă te uiți la pozele mele, buza de jos se răsfrângea”, a spus Bianca la Teo Show.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Bianca Dragusanu, dinti si buze noi 

Citeste si: Unde s-a refugiat Cristina Mihaela după Finala Puterea Dragostei sezonul 4. Cu cine a petrecut Valentine's Day prezentatoarea TV

Bianca Dragusanu s-a ocupat si de dantura fiind foarte mandra de rezultat si chiar spunand ca acum are dinti si mai frumosi.

"Eram frumoasă, dar acum sunt și mai frumoasă.

Înainte aveam crenvurști, nu buze, eram injectată pe lateral.  Parcă și modul în care vorbesc este diferit. Prima săptămână după operație a fost cea mai grea, acum sunt bine. Voi merge din nou la medic pentru a mă injecta, dar altfel. Acum vreau o guriță mai mică!"

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.