Bianca Dragusanu si Alex Bodi au divortat! S-a lasat cu un scandal urias la notar!

Author: A.I.
Actualizat: 11 nov 2020, 14:11

BIanca Dragusanu si Alex Bodi au divortat astazi, la notar. Cei doi s-au certat chiar si la notar.

"Alex Bodi a devenit foarte agresiv când a văzut-o pe Bianca că a venit însoțită de 2 bodyguarzi. Ea a vrut să îl filmeze și el i-a smuls telefonul și i l-a spart. Bianca când a văzut asta i-a luat și ea telefonul și i l-a aruncat pe geam. A divorțat acum, a scăpat de el. Alex Bodi a sărit la bătaie la bodyguarzii care erau acolo cu Bianca și a făcut scandal mare.

A amenințat-o, iar ea a zis că sună la 112", au declarat surse din preajma celor doi pentru Tacataca.ro.

Intrebata de jurnalisti daca s-a grabit cu aceasta casatorie, Bianca Dragusanu a raspuns: "Da, m-am grăbit".

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Mama Biancăi Drăgușanu, agresată de Alex Bodi

Conflictul dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi pare departe de a se fi încheiat, mai ales acum când se pare că mama Biancăi ar fi fost agresată fizic de Alex Bodi. Citește și: cine este Adrian Tâmplaru, nașul lui Alex Bodi

Se pare că episodul neplăcut s-a întâmplat în timp ce mama Biancăi se afla în parc cu fetița vedetei. Un martor care a asistat la întreaga scenă a făcut publice detalii pe marginea acestui subiect.

"S-a întâmplat pe la 1-2 după amiază, eram acolo. Am văzut cum acest Alex s-a ridicat de pe bancă, s-a dus către mama Biancăi și a înjurat-o. Și a dat, așa, cu capul înspre ea. A vrut să-i dea cu capul în gură. Doamna a plecat, s-a îndepărtat, s-a dus după fetiță la locul de joacă, ei au rămas pe bancă.

Ea a încercat să-l împace, l-a luat cu frumosul, să discute cu el.

El era foarte agitat, se uita în telefon, nu știu… Au început să se certe, se certau pe telefon, trăgeau de el … Mama ei tremura și a spus apoi că nu mai poate, că o bate mereu pe Bianca, mereu se ceartă cu ea. Că astă-noapte a avut iar ceartă cu ea, scandal până la 3 dimineața! Mama Biancăi a sunat la Poliție, i-a făcut reclamație", a spus martorul, potrivit  cancan.ro.

Din primele informații făcute publice de sursa citată, se pare că mama Biancăi Drăgușanu l-ar fi reclamat la Poliție pe Alex Bodi, precizând că acesta este agresiv atât cu fiica ei, cât și cu ea.