Bianca Dragusanu si Victor Slav, la un pas de DESPARTIRE? A reusit Anda Adam sa-i separe pe cei doi? VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 23 feb 2017, 18:03

Apar probleme in paradis?

Cu doar 3 luni inainte de nunta se pare ca planurile Biancai Dragusanu si ale lui Victor Slav sunt date peste cap rau de tot. Marul discordiei? Fostii iubiti.

 

Victor Slav a fost cu Anda Adam vreme de 7 ani. Imediat dupa ce s-au despartit prezentatorul s-a si indragostit de Bianca, si se pare ca se grabesc sa ajunga in fata altarului.

 

Lucru care se pare ca nu ii este pe plac fostei lui iubite care, sub masca unei prietene apropiate, nu conteneste sa ii dea mesaje fostului iubit.

 

Si ce va imaginati ca ii scrie? La televizor ii ureaza numai bine si casa de piatra, dar in particular se pare ca Anda Adam i-ar zice cu totul alte chestii, de genul "nu lua anorexica de sotie".

 

Anda Adam a si argumentat aceasta afirmatie, spunand ca actualul scandal in care este implicata Bianca Dragusanu si ultimele ei declaratii din presa, in care a povestit cum a fost batuta de fostul ei iubit, nu ii fac bine lui Victor Slav.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”

 

Detaliile acestea picante le-a dat din casa un prieten apropiat al cuplului Bianca si Victor Slav.

Carcotasii spun ca fosta asistenta TV s-a suparat rau si chiar a plecat de acasa cand a citit mesajele trimise de Anda Adam.

 

Iar ca sa o impace, Victor ar fi dus-o repede intr-o excursie. Nici fostul iubit al Biancai nu pare sa stea cu mainile in san.

 

Adrian Cristea a iesit in urma cu doar cateva zile cu o declaratie care a lasat pe toata lumea cu gura cascata.

Fotbalistul sustine ca el si Bianca inca se mai iubesc si ca aceste ite sa se impleteasca bine, Anda Adam si Adrian Cristea par sa fi facut front comun.

 

Nu de putine ori au fost vazuti impreuna. Ba chiar s-a speculat ca ar avea si o relatie, dar noi o sa mergem mai departe si o sa zicem ca scopul scuza mijloacele.

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.