Bianca Dragusanu, transanta cu Victor Slav! Iata ce a putut sa-i spuna iubitului ei in fata a cateva zeci de oameni! "Eu muncesc mai mult decat Victor"! Prezentatorul a deturnat elegant discutia!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 08 nov 2017, 12:07

Bianca Dragusanu si Victor Slav au revenit spectaculos pe micile ecrane. Ambii prezinta emisiuni de succes la Kanal D, iar de curand au primit un premiu pentru activitatea lor.

Frumoasa prezentatoare a emisiunii matrimoniale "Te vreau langa mine" nu a ratat ocazia de a-si tachina iubitul cand a vazut ca trebuie sa imparta un trofeul cu el, la o gala de premiere.


Cu zambetul pe buze, vedeta i-a amintit partenerului de viata ca ea munceste mai mult, show-ul ei fiind difuzat de luni pana sambata in timp ce emisiunea WOWbiz poate fi urmarita de luni pana joi.


"Of, este un singur premiu? Eu il merit ca muncesc mai mult decat Victor. Eu am emisiune de luni pana sambata, iar el de luni pana joi", a spus Bianca.


Vezi inregistrarea pe wowbiz.ro
 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.