Bianca Dragusanu vine la ''Puterea dragostei''? Detaliul care a dat-o de GOL!

Autor: O.P.

Bianca Dragusanu a postat o fotografie pe o retea de socializare, dar un mic detaliu i-a facut pe fani sa o ia razna.

Bianca Dragusanu vine la ''Puterea dragostei''?

Aceasta s-a pozat la o oglinda de machiaj identica cu cele pe care o au fetele de la ''Puterea dragostei''. Frenezia a inceput imediat, insa se pare ca totul a fost o simpla coincidenta. Dat fiind decorul din spatele Biancai, aceasta nu era in mod sigur in casa ''Puterea dragostei''. 

Citeste si: Cum a facut-o de ras Livian pe Bianca de fata cu toata lumea, inainte de despatire: ''Acum ti-ai aratat adevarata fata...''

Bianca Dragusanu traieste o poveste de dragoste cu nabadai alaturi de Alex Bodi, cel cu care este si casatorita, asadar nu ar avea cum sa intre in casa ''Puterea dragostei''. 

Iata imaginile care au pus internetul pe jar: 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Se pregateste de nunta

„Eu mă pregătesc pentru nuntă. Nu schimb multe rochii, vreo 15-20. Din nunta mea o să fac un fel de prezentare de modă, pentru că îmi permit. Mi-am făcut planuri, dacă am atâtea rochii de mireasă. M-am gândit să schimb măcar 5! Mă duc cu una la biserică, mă schimb în alta, mai stau două ore ma schimb în alta, mai petrec 3 ore mă schimb în alta”, a spus Bianca Drăguşanu la TV.

Citeste si: Livian și Bianca de la Puterea Dragostei, prima apariție împreună, după ce au anunțat că s-au despărțit: „Ce vedeți la mine și la Bianca...”

Bianca a dezvăluit cum va arăta rochia ei de mireasă.

„La Biserică va fi cu mâneci, că eşti totuşi în Biserică. Dansul mirilor o să o fac în a treia rochie, a patra – darul, a cincea – dansul naşilor”, a dezvăluit celebra blondă.

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.