Bianca e in pragul disperarii! Andreea Mantea a iesit din platou si a mers in culise. Incredibil, cine ii e alaturi concurentei

Autor: L.S.
Actualizat: 31 mai 2020, 17:30

Bianca este atat de terorizata de ideea ca l-a pierdut pe Livian, inca e in pragul disperarii. Andreea mantea a iesit din platou si a mers in culise. Discutia.

Bianca a cedat! Fosta iubita a lui Livian e in pragul disperarii si nu poate sa suporte momentele in care Livian si Ramona isi fac declarartii sau flirteaza.

Concurenta a plecat din nou din Gala, cu lacrimi in ochi, in neputinta de a face fata unei discutii cu Ramona. Ce este surprinzator de-a dreptul este faptul ca Livian a mers dupa ea, in culise, din nou, desi a spus clar ca el nu mai are nicio intentie sa fie intr-o relatie cu Bianca.

Andreea Mantea s-a vazut nevoita sa plece si ea din platul unde se filma Gala!

Prezentatoarea emisiunii Puterea dragostei a vrut sa lamureasca anumite lucruri si a incercat sa stea de vorba cu Bianca, dar si cu Livian, in culise.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Totul a fost filmat:

Citeste si: Favoritii saptamanii la Puterea dragostei: surpriza de proportii! Fanii au decis

Citeste si: Livian, intre Bianca si Ramona? "Care e limita la voi? Sa va pupati sau ce?"

Citeste si: Fanii Puterea dragostei sunt in soc! Bianca a aratat inelul: "Imi pot trai viata fara tine!"

Citeste si: Fanii Puterea dragostei sunt in soc! Bianca a aratat inelul: "Imi pot trai viata fara tine!"

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.