Bianca e istorie pentru Livian! Fiul lui Nelson a vorbit de o alta relatie: "In momentul de fata..."

Autor: A.I.

Livian a facut un vlog in care a vorbit despre posibilitatea de a avea o relatie cu alta fata. Bianca pare sa fie deja istorie pentru Livian.

"Chiar daca ma vedeti, fete, nebunii, asta nu inseamna, daca am avut despartirea de Bianca, ca trebuie sa blochez orice alta fata in a ma cunoaste.

Orice fata isi exprima dorinta de a ma cunoaste, sa vina sa vorbeasca cu mine, nu e nimic gresit in a vorbi cu ea, in a o lasa sa ma cunoasca.

Bineinteles, situatia mea sentimentala de acum nu-mi permite sa ma pun in ipostaza de a ma vedea cu o alta femeie.

In momentul de fata creierul meu nu ma poate asocia cu nicio alta femeie, cu nicio femeie.

As da dovada de o nepolitete vizavi de celelalte fete din casa, de cele care vor veni in casa, purtam conversatii normale", a spus Livian, care s-a aratat deschis in a vorbi cu alte fete.

Nelson Mondialu, anunt soc dupa aparitia filmului pentru adulti cu Bianca

Nelson Mondialu sustine ca Bianca a fost abuzata si a anuntat ca a vorbit cu avocatul si ca va fi deschis proces penal pe numele celui pe care Nelson il considera vinovat.

"A fost abuzata! Am fost astaz

Citeste si: Andra si Bogdan Mocanu s-au despartit? Primele declaratii ale acesteia: ''Chiar daca supararea...''

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

i, am vorbit cu avocata, vom deschide un proces, sa il bage la puscarie, in primul rand pentru ca a abuzat de fata, fata era minora, a facut bani, a facut prostitutie online.

Politia, va rog, sa se sesizeze! Sa se sesizeze parintii Biancai!", a spus Nelson Mondialu intr-un vlog.

Decizia lui Livian legata de Bianca!

Citeste si: Hamude de la Puterea dragostei, declarații halucinante despre Bianca! Ce i-a făcut când au ieșit la întâlnire în Istanbul

Livian a facut un vlog in care a anuntat ce  decizie  a luat in privinta Biancai dupa aparitia imaginilor cu ea la videochat si a filmului pentru adulti in care apare fosta lui iubita.

Livian a anuntat ca va fi si mai aproape de Bianca in aceste momente.

De altfel, in timpul vlogului, Bianca l-a si sunat pe fostul ei iubit.

Livian a spus ca daca cei care au facut publice aceste imagini au avut ca scop sa nu mai existe nicio sansa de impacare intre el si Bianca, acestia s-au inselat.

"Nu poti sa faci asa ceva. Nu poti sa-i mai dai si tu o lovitura", a spus Livian, continuand prin a spune ca Bianca nu e acum la pamant, ci "e pe val".

"Dumnezeu iti da exact cat poti tu sa duci, sa fii si mai puternic", a explicat Livian.

Citeste si: Nelson Mondialu, anunt soc dupa aparitia filmului pentru adulti cu Bianca: "Am vorbit cu avocatul, deschidem proces, sa-l bage la puscarie"

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.