Bianca este INSARCINATA? Ea si Livian au stabilit deja numele bebelusului! Este fetita!

Autor: O.P.

Bianca si Livian formeaza unul dintre cele mai frumoase si iubite cupluri din casa ''Puterea dragostei''.

Cei doi au planuri mari impreuna. Intr-un vlog facut de Nelson Mondialu, Livian a spus ca in cateva luni, el si Bianca se vor muta impreuna la Cluj. Livian planuieste sa isi cumpere un apartament impreuna cu Bianca si sa locuiasc acolo impreuna. 

Citeste si: Cum arată bunica lui Livian! Șoc total: l-a încurajat pe nepotul ei să facă dragoste cu Bianca! Ce părere are despre ea

Mai multe zvonuri privind o posibila sarcina a Biancai au aparut pe retelele de socializare, dar nimic nu s-a concretizat pana acum. 

Bianca a surprins pe toata lumea cand a zis ca a stabilit deja numele viitorului copil, cu Livian. Aceasta a postat pe o retea de socializare numele viitorului copil. Iata postarea facuta de Bianca: 

Citeste si: Surpriza de proportii la "Puterea dragostei"! Un nou concurent isi face aparitia in casa fetelor! Afla pentru CINE a intrat carismaticul tanar si cum vor reactiona baietii, LUNI, intr-o editie incendiara de la ora 11:00 si 17:00, la Kanal D!

Concurentii ''Puterea dragostei'' sunt in vacanta pentru cateva zile, iar Livian a mers acasa, la parintiii sai.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Tatal sau, Nelson Mondialu, nu a ratat ocazia de a-i spune ce crede el despre Bianca. 

''Tu ai avut gagici frumoase, destepte. De tine era frumos Ligia, Ella... iete rade'', a spus Nelson Mondialu.

'' Vezi ca vorbesti aiurea si dupa aia se interpreteaza ca stau cu ea pentru ca e nu stiu ce... Daca era asa o luam din prima, am avut cu Andreea...''

, a zis Livian. 

Citeste si: Cum arată bunica lui Livian! Șoc total: l-a încurajat pe nepotul ei să facă dragoste cu Bianca! Ce părere are despre ea

Nelson Mondialu, atac DUR la Bianca

Nelson sustine ca ''Morticia'', asa cum o numeste el pe Bianca a reusit sa il vrajeasca pe Livian

''Va mutati la Bucuresti?''

''Doua-trei luni, pana terminam contractele, apoi venim la Cluj. Cum unde? In apartament. Bineinteles ca o sa ne luam un apartament. As vrea sa o aduc aici, dar pana terminam emisiunea, deja ne mutam la casa, aer curat, la liniste'', a spus Livian. 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.