Bianca este pusă la zid de către concurenți! „Îl durea sufletul” Băieții au sărit în apărarea lui Marius

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 21 feb 2024, 20:53

Bianca este pusă la zid de către concurenți! „Îl durea sufletul” Băieții au sărit în apărarea lui Marius

Sursa: Captură YouTube

Marius este unul dintre noii concurenți din sezonul 3 al emisiunii „Casa Iubirii”. Acesta a pășit în emisiune încrezător și își dorește să își găsească sufletul pereche.

Marius a fost primit cu brațele deschise de către concurenți și pare că deja s-a adaptat în Casa băieților. Ba mai mult, aceștia au făcut chiar front comun împotriva Biancăi.

Băieții au pus-o la zid pe Bianca! Cu ce ar fi greșit concurenta față de Marius

Marius a intrat în emisiune pentru Bianca, aceasta fiind una dintre favoritele sale. Acum însă, după câteva interacțiuni în Camera Roșie, concurenta a decis să se retragă și i-ar fi spus acestuia că îl vede doar ca pe un prieten.

Băieții însă nu o cred și consideră că atitudinea Biancăi a fost una greșită și i-ar fi provocat suferință lui Marius.

Cosmin: Marius, cum ești azi?

Marius: Foarte bine, dar nu m-am resemnat.

Patrick: Mi se pare că la un moment dat ai fost și tu destul de tăios în ceea ce o privește pe Bianca, ai fost mai rece.

Parcă o certai și tu, separat de faptul că o certa toată lumea.

Citește și: „Ați vrea să mă reîntorc?” Daniela de la Casa Iubirii își propune să revină în emisiune! Cum au reacționat fanii

Marius: Încercam să spun adevărul, pentru că tu nu ai avut curajul să-l spui.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Ștefan: Sincer, îl durea sufletul. Chiar s-a simțit.

Robi: Eu cred că însă este supărat, dar na.

Bianca: Robi, având în vedere că tu petreci mai mult timp cu el, poate ție îți spune unele lucruri. pe care eu nu le știu, dar tu nu-mi auzi povestea mea și mă întrebi multe și mă interpretezi greșit, dar nu știi și varianta mea.

Robi: Varianta ta o știi doar tu, nu o știe nimeni altcineva. Ai spus o poveste pe care nu a auzit-o nimeni, doar tu, de asta s-a interpretat greșit.

Cosmin: A zis doar că vrea să fiți prieteni.

Citește și: Doi concurenți din Casa Iubirii, sărut în camera roșie? „Pup-o!” Cum au reacționat concurenții la apropierea dintre cei doi

Al treilea sezon al emisiunii "Casa Iubirii" a introdus publicului zece concurenți noi, determinați să-și găsească sufletul pereche. În plus, doi băieți și două fete din sezonul anterior au revenit în competiție, având dorința de a-și continua călătoria în emisiune pentru a descoperi adevărata iubire și pentru a construi relații serioase. Încă de la primele episoade, concurenții au stabilit conexiuni și chiar prietenii, depunând eforturi pentru a se cunoaște mai profund.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?