Bianca, fosta concurenta Puterea dragostei i-a facut soacrei buchet de flori: "E cu sot? Lasa asa!"

Autor: Luiza Stama
Actualizat: 13 oct 2020, 13:59

Bianca Comanici, fosta iubita a lui Livian de la Puterea dragostei a acceptat provocarea de a-i face mamei soacre un buchet de flori. Cum s-a descurcat Bianca?

Invitata la" Teo Show", Bianca a fost incantata sa isi arate talentul artistic, mai ales ca ea este o mare iubitoare de flori, dupa cum se stie. Fosta concurenta Puterea dragostei se topea de fiecare data cand Livian ii oferea un buchet de flori, iar de aceasta data a venit randul ei sa pregateasca unul pentru cele mai importante doamne din viata ei.

Bianca, flori pentru soacra

Bianca, fosta concurenta Puterea dragostei s-a apucat de aranjamente florale! Tanara castigatoare a doua trofee Puterea dragostei a facut un buchet de flori pentru mama soacra.

Citeste si: Bianca nu se mai ascunde! A spus public ce parere are despre mama lui Livian: "este o femeie..."

Zis si facut, Bianca a plecat la o florarie, unde, impreuna cu reporterul Kanal D s-a lasat filmata in timp ce alegea cele mai frumoase flori.

Ca o veritabila florareasa, sexy pe deasupra, bruneta s-a uitat incantata in jur si a decis sa ia cateva hortensii pe care sa le aseze frumos impreuna, de ziua soacrei. Bianca a ales flori asortate cu tinuta ei, de culoare mov si lila, dar a tinut cont si de sezon.

Teo s-a aratat incantata de alegerea Biancai si a incurajat-o, chiar daca tanara era putin stangace in ceea ce incerca sa faca.

Bursucu a incercat sa o atentioneze pe fosta concurenta Puterea dragostei ca a pus un numar cu sot la buchetul soacrei, insa Bianca nu s-a agitat prea tare, mai ales ca era hotarata sa adauge cat mai multe flori, ca sa faca un buchet impresionant. Ea a spus ca il face cu drag, chiar daca n-are soacra in acest moment." Si fara lumanare!", a intervenit  din nou Bursucu, spre amuzamentul Biancai.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

In timp ce Bianca lucra la opera ei de arta, reporterul de la "Teo Show" a intrebat-o de la cine a primit cel mai mare si frumos buchet.

"De la fostul meu iubit, de la Livian! In emisiune!", a spus Bianca.

Fosta iubita a lui Livian nu s-a lasat pana nu a facut un buchet de flori cu sot, iar motivul a fost ca "asa arata bine".

"E cu sot? Lasa asa! Ca asa arata mai bine!", a spus Bianca, dupa ce i-a facut soacrei buchetul de flori.

Iata cum s-a descurcat Bianca la florarie, in incercarea ei de a face soacrei un buchet de flori:

Citeste si: Bianca si Berna s-au impacat si au spus totul despre femeile cu care au fost tradate de Livian si Philip: "Niste femei usoare!"

Citeste si: Bianca Comănici nu se mai ascunde: "Când privesc înapoi la viața mea..." Dezvăluiri emoționante despre trecutul ei

 


Dana Roba, reacție nervoasă după ce fostul soț a fost condamnat la doar 7 ani de închisoare pentru tentativă de omor: „Îmi pare foarte rău ca m-am născut în România”. Make-up artista a dezvăluit când va avea loc cununia cu Beni

Dana Roba a avut o primă reacție după ce fostul soț, Daniel Balaciu, cel care a măcelărit-o cu ciocanul, a fost condamnat la doar șapte ani de închisoare pentru tentativă de omor.