Bianca, furioasa pe Livian a transmis un mesaj clar: ''Singurul barbat langa care...''

Autor: Oana Iosif
Actualizat: 14 sep 2020, 11:06
Bianca Comanici si Livian cu noua sa iubita, Florentina
Sursa: Instagram

Bianca si Livian, castigatorii ''Puterea dragostei'' sezonul 2, s-au despartit si se pare ca nu mai este cale de intoarcere intre cei doi.

Livian a trecut deja peste relatia cu Bianca si si-a vazut mai departe de viata lui. Acesta are o noua iubita, pe care o iubeste si careia ii dedica tot timpul lui. 

Bianca si Livian, relatie tumultoasa

Bianca si Livian au avut parte de o relatie tumultoasa de-a lungul emisiunii ''Puterea dragostei''. Cei doi castigatori au avut mai multe episoade de despartire si de impacare si intotdeauna Bianca a fost cea care a facut tot posibilul sa indulceasca situatia.

Bianca a lasat de la ea si s-a ''mulat'' dupa dorintele si preferintele lui Livian. Spre finalul sezonului 2 ''Puterea dragostei'', insa, se pare ca nimic nu le-a mai putut salva relatia.

Chiar si dupa despartire, Bianca a vorbit intotdeauna frumos despre Livian si si-a rugat fanii sa faca acelasi lucru. Bianca a dat de inteles ca inca isi doreste o relatie cu el si ar fi dispusa sa se impace.

Se pare ca Livian avea, insa, alte planuri. Acesta a cunoscut-o pe Florentina in luna martie si de atunci au inceput tatonarile intre ei. In cele din urma, tatonarile s-au terminat si cei doi au decis sa isi dea o sansa.

Bianca, furioasa pe Livian

Bianca este furioasa pe Livian dupa ce acesta a inceput sa posteze in mod repetat si ostentativ imagini cu el si cu noua lui iubita in diverse ipostaze.

Daca in urma cu doua saptamani Bianca spunea ca nu o sa inceteze vreodata sa vorbeasca despre Livian, acum castigatoarea a doua sezoane de Puterea dragostei a avut un mesaj diferit. 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Aceasta si-a rugat toti fanii care au pagini de sustinere a ei sa nu o mai posteze langa alt barbat in afara de fratele ei, Cristian Comanici. Iata mesajul postat de Bianca pe o retea de socializare: 

Citeste si: Ce cadou SCUMP i-a facut Livian iubitei sale! Florentina a facut totul public pe o retea de socializare

Citeste si: Bianca, mesaj emoționant după ce Livian s-a afișat cu noua iubită: "Am răni adânci, dar dragostea..."

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.