Bianca Giurcă, acuzații fără precedent la adresa cuplului Giuly-Robert: „Mai vrei să pleci acasă sau vrei să dăm unii în alții?” Care este motivul pentru care Giuly nu s-a mai putut abține

Autor: Diana Bostan

Ceartă aprigă între Giuly și Bianca.

Sursa: Kanal D - Casa iubirii

În ediția de azi a emisiunii ”Casa iubirii”, spiritele s-au încins între Bianca și Giuly. Iată ce și-au reproșat cele două concurente!

Ediție cu scântei a emisiunii ”Casa iubirii”. O remarcă făcută de Giuly, a făcut-o pe Bianca să răbufnească. Concurenta susține că de câteva zile, Giuly îi aruncă mai multe săgeți.

Citește și: Virginia este sărbătorita zilei în “Casa iubirii”. Ce mesaj emoționant i-a transmis o fostă concurentă: „Ești câștigătoarea sezonului 3”

Giuly și Bianca și-au aruncat vorbe grele în ediția de azi a emisiunii ”Casa iubirii”

În ediția de azi, Giuly a ținut să o liniștească pe Rebecca, spunându-i că și alți concurenți ar fi avut situații în afară și totuși nu au fost descalificați. Remarca făcută de Giuly a fost la adresa lui Patrick, moment în care Bianca a răbufnit.

Bianca susține că deși Giuly și Robert vor să părăsească ”Casa iubirii”, Giuly continuă să lanseze acuzații la adresa ei și a lui Patrick.

Bianca: ”Noi vrem să plecăm acasă”, dar de trei zile dă în Patrick și în mine. Păi mai vrei să pleci acasă sau vrei să dăm unii în alții. Eu mi-am văzut de treaba mea, dar de 3-4 zile tot stă și după răbufnește.

Citește și: Giuly, ceartă aprigă cu Bianca: "Ești falsă!" Robert intervine și o pune la punct pe iubita lui. Aflați ce se va întâmpla în Casa iubirii marți, 24 septembrie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Cele două concurente au avut o discuție aprinsă, discuție la care au asistat și băieții. Bianca este de părere că Giuly nu-și dorește să părăsească emisiunea și că nu înțelege motivul pentru care Robert a luat această decizie.

Bianca: Ea nu înțelege faptul că Robert a spus: ”Eu nu vreau să plec din cauza a ceea ce a făcut Patrick sau oricine. Pentru mine s-au adunat destul de multe și eu vreau să plec”.

Ea nu înțelege că Robert nu o dă pe Patrick, ea tot o dă pe Patrick.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Gabriel Trifu, adevărul său despre divorțul de Catrinel Sandu: „Ce o interesa pe ea cel mai tare era cum va fi privită aici în România vizavi de divorțul nostru.”

Robert: Bianca, dar tu ești atotștiutoare, să știi ce e în mintea mea? Nu mai spune ce gândește ea, că tu când te pornești, așa vorbești. Vezi-ți tu de treaba ta și gata. Ea a zis către Rebecca.

Bianca susține că Giuly se folosește de comentariile din mediul online

Patrick a sărit în apărarea Biancăi și susține că și de Giuly și Robert s-au spus lucruri în mediul online, doar că nimeni nu a adus aceste acuzații și-n casă.

Se pare că nu este cale de împăcare între Giuly și Bianca, iar cele două concurente au continuat șirul acuzațiilor.

Giuly: Spui niște lucruri neadevărate. De când ai venit te victimizezi, minți și insinuezi. O falsă ești. Din punctul meu de vedere ești falsă.

Bianca este de părere că Giuly și Robert ar trebui să fie recunoscători pentru faptul că s-au întâlnit în această emisiune și că ar trebui să se concentreze mai mult pe dragostea lor și mai puțin pe atacuri.

Citește și: Fostul iubit al Rebeccăi, intervenție în direct în ”Casa Iubirii”. Care este adevărul despre filmulețul în care apar cei doi? Primele declarații

Bianca: Ea cu marea ei iubire s-au întâlnit aici. Nu ar trebui să fie recunoscătoare pentru situația în care se află? Oameni nerecunoscători, asta sunt. Giuly de patru zile mă atacă. Cât să mai tac?

Giuly: Eu ce am de spus, îți spun în față. Te rog frumos să nu mai vorbești despre mine. Ce am să-ți spun, eu îți spun în față. Dacă ai ceva să-mi spui, vii și-mi spui în față. Din punctul meu de vedere, ești o falsă.

Bianca: Mă teorizezi. De patru zile mă terorizezi.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.