Bianca Giurcă, în lacrimi după conflictul cu Julia: „Plâng de nervi”. Motivul pentru care concurenta dă vina pe Patrick

Autor: Diana Bostan

Bianca a izbucnit în lacrimi.

Sursa: Kanal D - Casa iubirii

Tensiuni și lacrimi în ediția de azi a emisiunii ”Casa iubirii”. Bianca nu și-a putut stăpâni lacrimile în urma conflictului cu Julia.

Conflictul dintre Bianca și Julia a luat proporții în ediția de azi a emisiunii. Bianca este de părere că blondina o înțeapă în urma unor vorbe spuse de Patrick. Iată de la ce a pornit totul!

Citește și: Ionuț, fostul concurent de la „Casa iubirii”, prima apariție publică cu noua lui iubită! Cei doi s-au cunoscut înainte ca tânărul să fie împreună cu Bianca

Bianca a izbucnit în lacrimi în ediția de azi a emisiunii ”Casa iubirii”

Julia a făcut mai multe afirmații la adresa Biancăi, insinuând faptul că Patrick se poartă diferit cu fetele din casă, motivul fiind gelozia Biancăi. Acest lucru a scos-o din sărite pe Bianca, care nu și-a mai putut stăpâni lacrimile.

Bianca: Plâng de nervi. Nu că mă afectează pe mine părerea ei.

Tot el a scos-o și pe asta cu gelozia. 

Citește și: Surpriză de proporții! Un nou concurent intră în “Casa iubirii”! Alexandra e uluită de apariția bărbatului: "E foarte sexy!" Aflați ce se va întâmpla, joi, 10 octombrie, de la ora 10:00 și 16:30, la Kanal D

Bianca: Hai Julia, termină cu înțepăturile astea.

Julia: Ce-ai mă, fată?

Bianca: Păi tu crezi că eu nu aud sau cum? Vorbește de tine. Nu mai da tu sfaturi de relații, tu să dai sfaturi când o să ai una.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Anunț pentru pensionarele din țară! Casa de Pensii a specificat care sunt perioadele asimilate la vechimea în muncă

Deși conflictul a fost cu Julia, Bianca dă vina pe Patrick pentru faptul că a scos în evidență gelozia ei. Bianca este dezamăgită și de faptul că Patrick nu impune anumite limite în fața fetelor.

Bianca: Ți se pare normal? De ce nu-i zici? Spune-i să tacă. Îți jur că nu mai pot.

Bianca susține că totul a pornit de la Patrick

Bianca a mărturisit că se simte încărcată și că totul pleacă de la Patrick, subliniind că acesta nu impune limite clare. Bianca a continuat, explicând că ar trebui să nu mai ofere motive celor care nu au altceva de făcut decât să lanseze înțepături la adresa ei.

Citește și: Momente dramatice în Casa iubirii! Julia izbucnește în lacrimi! Bianca o acuză că se victimizează. Ce se întâmplă, de fapt, între cele două concurente

Bianca: Sunt încărcată și totul pleacă de la tine. În primul rând, că nu impui niște limite. Să nu le mai oferi la ăștia care nu au ce să facă decât să înțepe, să nu le mai dai motive, să nu le mai dai curs. Dacă tu nu îi dădeai ei că sunt geloasă, mai avea ea cu ce să mă înțepe pe mine?

Concurenta a mărturisit că în momentul în care nu se simte bine, și-ar dori ca Patrick să o lase să se liniștească, nu să pună mai multe paie pe foc.