Bianca Giurcă, primele declarații despre sarcină! Ce i-a recunoscut aceasta Robertei, la doar câteva săptămâni de la intrarea în „Casa iubirii”

Autor: Diana Ghita

Ce au vorbit Bianca Giurcă și Roberta

Sursa: Facebook Bianca Giurcă; Instagram Enuta Roberta

Recent, Bianca de la „Casa iubirii” a vorbit deschis despre viitorul ei, într-o discuție cu Roberta, fostă concurentă în show-ul matrimonial de la Kanal D. În cadrul unui live pe rețelele sociale, Bianca i-a dezvăluit Robertei unde se vede peste cinci ani.

Bianca Giurcă a dezvăluit că are planuri serioase pentru viitor. Aceasta își dorește o familie, dar și stabilitate financiară și personală.

Ce i-a spus Bianca Giurcă Robertei despre sarcină

Când a fost întrebată de Roberta despre viziunea ei pentru următorii cinci ani, Bianca a răspuns: „Îmi doresc să am minim doi copii, să îmi termin casa, să am o afacere stabilă și să fiu sănătoasă”.

În aceeași discuție, Roberta a vrut să afle dacă Patrick ar putea fi bărbatul potrivit pentru a împărtăși aceste planuri de viitor cu Bianca. Fără ezitare, tânăra a răspuns afirmativ.

Roberta: „Îl vezi pe Patrick capabil de a-și întemeia ceva serios cu tine? La modul, așa cum îți dorești tu, familie”.

Bianca Giurcă: „Așa pare.

De ce mă întrebi de Patrick, să mă rușinez?”.

Roberta: „Emoțiile sunt cele mai frumoase”.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Câți invitați vor veni la nunta lui Iancu Sterp. Mama Geta spune cum se va desfășura evenimentul special din viața fiului. „Să se audă că e nuntă aici, în sat, că se însoară Iancu cel frumos.”

Citește și: Patrick și Bianca, apariție inedită pe Internet! Fotografia cu cei doi a adunat mii de aprecieri și comentarii de la fani: „Cel mai frumos cuplu al momentului”

Bianca și Patrick au arătat că se iubesc foarte mult

Bianca Giurcă, a atras rapid atenția asupra sa după ce a intrat în „Casa iubirii”.

Relația ei cu Patrick a stârnit multe speculații încă de la început, întrucât mulți au crezut că cei doi ar fi fost împreună chiar înainte de a intra în emisiune. Cu toate acestea, Bianca și Patrick au lăsat de înțeles că își doresc să se cunoască mai bine, iar chimia dintre ei pare să fie evidentă pentru toți cei din casă.

Bianca și Patrick par să formeze un cuplu cu potențial, iar faptul că Bianca vorbește deja despre întemeierea unei familii cu el dovedește că nu exclude o relație pe termen lung.

Deși multe voci din afara competiției au pus la îndoială sinceritatea lor, cei doi continuă să demonstreze că sunt dispuși să își ofere timp pentru a se cunoaște mai bine.

Citește și: Roberta și Sebastian, primele declarații după descalificarea din „Casa Iubirii”: „Fiecare primește ceea ce merită” Unde se află acum cei doi, alături de fetița lui Sebastian

Pentru tânără, viitorul pare să fie clar conturat.

Rămâne de văzut dacă această relație va rezista provocărilor din „Casa iubirii” și dacă visurile lor comune se vor transforma în realitate. 

Deși cei doi au avut, recent, certuri generate de gelozia Biancăi pe Patrick și Virginia, relația lor nu pare să se destabilizeze, ba chiar par din ce în ce mai uniți, întrucât au demonstrat că, atât timp cât se iubesc, pot depăși împreună orice obstacol.