Bianca iese plângând din casă, după ce Laurențiu îi spune că nu are suflet: „Trebuie să meargă, să și-l scoată”. Concurentul nu poate trece nici acum peste momentul din gală

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 30 iun 2023, 14:56

Laurențiu nu trece peste ceea ce i-a făcut Bianca în gală, motiv pentru care, pare să o atace de fiecare dată când are ocazia. În ediția de astăzi, îi reproșează că nu are suflet și că îi provoacă „repulsie”, atunci când o vede pe ecran, afirmații ce o fac pe Bianca să izbucnească în lacrimi.

Bianca iese plângând și se duce pe terasă, după ce Laurențiu o atacă, în timp ce aceasta vorbea cu Ionuț. Concurentul susține că simte o repulsie atunci când o vede și consideră că nu are suflet, lucru ce o afectează puternic pe Bianca.

Bianca iese plângând, după ce Laurențiu o atacă

În timp ce Bianca vorbea cu Ionuț, Laurențiu face niște gesturi care au fost interpretate ca o încercare de a se băga în seamă.

Atunci, acesta spune că nu vrea să o mai vadă pe Bianca, deoarece nu îi face plăcere.

Ionuț: „Atât de mult a contat Bianca pentru tine, încât, acum, când o vezi, să te enerveze instant?”,

Laurențiu: „Da”,

Bianca: „Nu. Păi tu m-ai refuzat. Cum am contat eu pentru tine?”,

Laurențiu: „Termină, că, de la refuzat la ce ai făcut tu, nu are rost să discutăm!”

Bianca: „Tu m-ai refuzat, înainte ca eu să fac orice”.

Citește și: Chemat de Irina în Camera Roșie, Robert dă vina pe Mihaela pentru certurile din cuplu: „Eu cred că problema vine de la ea”. Băieții, convinși că Irina a așteptat momentul perfect

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Ionuț o întreabă dacă, știind aceste lucruri, regretă ceea ce a făcut, dar Laurențiu este convins că nu se pune problema de astfel de sentimente din partea ei: „Ce să-i pară rău? Are ea părere de rău? Trebuie să ai suflet, în primul rând, ca să poți să ai părere de rău. Are, are, dar trebuie să meargă, să și-l scoată. Amanet e mult spus”.

Bianca, puternic afectată de cuvintele lui Laurențiu

Bianca izbucnește în lacrimi și se ridică de pe canapea. Ionuț îi atrage atenția că a fost prea dur, iar Laurențiu răspunde că îi provoacă repulsie și, din acest motiv, a reacționat așa, iar fetele sar în apărarea Biancăi. 

„Nu știu.. atâta ură pentru ce? Nu i-am spus nimic. Nu-i o părere. E strict o catalogare, o etichetă.

El nu a vrut. Mi-a spus că nu merit, mi-a spus atâtea chestii urâte, multe zile la rând”, spune Bianca, în lacrimi.

Citește și: Flavius Jucu, primele declarații după ce mama lui s-a stins din viață! Fostul concurent de la „Casa iubirii” este sfâșiat de durere: „Voi dispărea din lumea online”

Patricia îi aduce aminte Biancăi de momentele în care cerea să meargă la date cu Bianca și voia să îi facă anumite cadouri, dar Bianca este convinsă că totul era făcut „la mișto”, dar Patricia o contrazice, fiind

convinsă că acest comportament a apărut, deoarece a fost refuzat.

„Eu nu l-am refuzat. L-am votat să plece, după ce... și din ce alegeri. Chiar nu mi se pare că merit, în continuu, să fie așa. Acum, simt ură, o negativitate din partea lui”, a spus Bianca.

În timp ce Bianca își spune oful, Laurențiu se enervează și le spune fetelor să nu îl mi arate cu degetul, deoarece Bianca este cea care a greșit, nu el, dar și că se aștepta la o atitudine mai matură din partea ei, în timp ce recunoaște că a avut sentimente pentru ea.

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.