Bianca, ieșire nervoasă fără precedent în Casa iubirii! Concurenta a lansat un atac aprig asupra lui Robert! Iată de la ce anume a plecat cearta celor doi și ce replici acide și-au spus! „Lui Robert nu-i convine nicio fată de aici”

Author: Ana Filip
Actualizat: 21 mar 2023, 13:48

Bianca, atac aprig la adresa lui Robert! Concurenta și-a ieșit din minți în clipa în care s-a simțit invidiată pentru relația ei cu Alex! „Robert e ofticat de moare, transpiră!”

Concurenții din Casa iubirii, sezonul 2, au parte în fiecare ediție de noi momente romantice, provocări de senzație, însă și de răsturnări neașteptate de situație și chiar de tensiuni și certuri furtunoase, iscate fie din gelozie, fie din orgolii puternice. Gala de duminică a fost plină de suspans și emoții, la finalul căreia Andreea Mantea a anunțat că nu va există nicio eliminare, iar Favorita Săptămânii a fost desemnată Nona, spre marea uluire a tuturor.

Săptămâna a început cu noi momente tensionate în Casa iubirii, ce au izbucnit între Bianca și Robert.

Bianca, ieșire nervoasă fără precedent în Casa iubirii! Concurenta a lansat un atac aprig asupra lui Robert

În ediția de astăzi a emisiunii Casa iubirii, Bianca și Robert au ajuns la cuțite și-au adresat replici acide și chiar jignitoare. Ceartă celor doi a început în momentul în care Bianca și-a exprimat dorința arzătoare de a mai primi un date alături de iubitul ei Alexandru.

Vizibil deranjat de faptul că Bianca a îndrăznit să mai solicite în mod indirect încă o întâlnire alături de Alex, în afară platourilor de filmare, în care să aibă din nou șansă de a se cunoaște mai bine.

În vreme ce unele concurente și-au exprimat dorința de merge la date cu băieții pe care își doresc să îi cunoască, Bianca a lansat dorința de a mai merge și ea la o întâlnire alături de iubitul ei.

Pentru că Robert a continuat să o atace subtil pe Bianca, acuzând-o că este mult prea lacomă și că ar trebui să le permită și colegelor ei să aibă șansă de a ieși la date alături de băieții pe care ii doresc să ii cunoască mai bine.

Bianca: Stai cuminte că mă enervezi rău, Robert, mă scoți din minți!(...) Discutau doamna Andreea cu Patricia, am făcut un comentariu că vreau și eu să văd un film și tu ai simțit, tu, Robert, ai simțit să spui cum eu îmi permit să spun că nu știu ce!


Robert: Păi tu le vrei pe toate!
Bianca: Păi da, le vreau pe toate cu iubitul meu!

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Enervată teribil de afirmațiile malițioase lansate de Robert, concurență a decis să atace și ea cu toate armele și a trecut la acuzații aprige și la replici acide la adresa lui.

Această a dat cărțile pe față și a început să îl caracterizeze pe tânărul care a fost uluit de furia ei.

„Cine se înscrie în Casă iubirii pentru Robert să nu aibă niciun defect, pentru că lui Robert nu-i convine nicio fată de aici, nici măcar prezentatoarea, că-i bagă prezentatoarea cuvinte în gură! Deci să vină perfecțiunea, să vină o zeiță cu de toate”, a

spus Bianca.

Citește și: Premieră în „Casa iubirii”! Nona este favorita săptămânii: „Sper să arătăm adevărata dragoste și aici, și afară”

Citește și: Cristina și Radu, primul mare impas în cuplu! Concurenta se teme ca povestea lor de iubire să nu ajungă la final! „Am simțit un gol în suflet, dacă am văzut ca te comporți după date atât de rece!” Iată ce anume s-a întâmplat între cei doi îndrăgostiți!

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?