Bianca îi pune la zid pe Giuly și Robert: "Calci pe cadavre pentru bani..." Care ar fi planul celor doi concurenți din ''Casa iubirii''? Aflați ce se va întâmpla joi, 12 septembrie, de la orele 10:00 și 16:30, la Kanal D 

Autor: Diana Tilă
Actualizat: 11 sep 2024, 18:57

Bianca, noua concurentă din Casa iubirii, aduce acuzații dure cuplului format din Giuly și Robert. Ce susține tânăra?

O nouă ediție incendiară “Casa iubirii” are loc joi, 12 septembrie. În această zi, Bianca îi pune la zid pe Giuly și Robert. Noua concurentă susține că cei doi au plan bine pus la punct în Casa iubirii. Despre ce este vorba?

Citește și: Ce s-a întâmplat pe internet după ce Bianca Giurcă a intrat în „Casa iubirii”. Concurenta este mândră tare de oamenii care o susțin

Bianca îi pune la zid pe Giuly și Robert

Noi tensiuni au loc în Casa iubirii, de această dată între Bianca, noua concurentă din Casa iubirii, și cuplul format din Giuly și Robert. Încă din prima zi în care a pășit în competiție, Robert și Giuly nu au fost impresionați de apariția Biancăi. Iar acum, Robert susține că totul a fost pus la cale de Patrick.

Mai exact, Robert susține că Patrick și Bianca au format un cuplu în afara emisiunii, iar acum, cei doi își continuă relația în Casa iubirii. Însă, Robert nu are nicio dovadă că ceea ce spune el ar fi adevărat. 

Robert: "Eu consider că el are relație cu ea și acum vrea să joace un teatru."

Andreea Mantea: "Robert, dovezile sunt extrem de importante."

Robert: "Nu am o dovadă împotriva asta sau pentru asta."

Citește și: Ce afacere are fostul iubit al Biancăi Giurcă, noua concurentă de la „Casa iubirii”. Câștigă o mulțime de bani din agricultură și se ocupă de unul singur de întreaga fermă

Revoltată de ceea ce se întâmplă în casă și de acuzațiile nefondate care i se aduc, Bianca își exprimă nemulțumirile și îi pune la zid pe Giuly și Robert.

Mai mult, noua concurentă este susținută de ceilalți tineri din emisiune, care sunt de acord cu tot ce spune despre Giuly și Robert.

Bianca: "Voi chiar sunteți mult mai afectați de situația asta, nu? Mă gândesc că dacă ar fi real, toată lumea ar fi deranjată. dar de ce voi sunteți mai deranjați decât ceilalți?"

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Cât de mult se aseamănă fiica Danielei Gyorfi cu mama artistei. Care este relația dintre cele două. „Noi nu putem să forțăm copilul, îi spun anumite lucruri.”

Gagea: "Cuplul meu nu ajunge în finală să ia premiul cel mare."

Bianca: "Despre asta este vorba, calci pe cadavre pentru bani?"

Giuly: "Exact! Nici nu mai am chef să vorbesc cu voi. Mamă, cât sunteți de falși!"

Rebecca: "Nu ai respect față de conexiune. Nu e problema mea că vrei să pleci acasă.

Dacă vrei să pleci acasă nu mai vorbi și o să pleci."

Giuly și Robert, în Camera Roșie. Ce au discutat cei doi concurenți?

Giuly și Robert s-au întâlnit în Camera Roșie, unde au discutat despre cearta aprigă din casă. Concurenta i-a mărturisit iubitului ei că ceilalți cred că el a înscenat totul pentru bani.

Giuly: "Mi-a zis că tu ai înscenat toate chestiile astea și că tu faci toate astea pentru premiu și pentru bani."

Între timp, Rebecca și Julia au o discuție în grădină, unde Rebecca mărturisește că Giuly și Robert ar vorbi în afara emisiunii.

Rebecca: "Eu am o teorie și mi-o asum, Robert și Giuly vorbesc în afara."

Julia: "S-a prins toată lumea, pentru că și-au dat-o ei subtil."

Citește și: FOTO Cum arăta Bianca Giurcă înainte de operațiile estetice. Nouă concurentă a emisiunii ”Casa iubirii” este total schimbată

Rămâne de văzut cum se vor termina conflictele dintre concurenți. Casa Iubirii poate fi vizionată în fiecare zi la Kanal D, de luni până vineri, de la orele 10:00 și 16:30, iar în weekend de la orele 16:00 și 19:00