Bianca îl suspectează pe Ionuț că s-a împăcat cu Larisa, acesta fiind motivul pentru care nu vrea să se apropie de Nona: „Orice bărbat ar fi pupat-o”

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 25 feb 2023, 20:06

Bianca susține că Ionuț este diferit acum, iar acesta acceptă opinia, deoarece nu exclude această posibilitate

Sursa: Captură video

Bianca nu poate trece peste faptul că Ionuț nu a vrut să o pupe pe Nona și este dispusă să îl „descoasă”, până în momentul în care va avea tot ceea ce vrea să știe.

Ionuț nu a vrut să o pupe pe Nona, iar acest lucru a stârnit un val de reacții. Bianca vrea să afle care este motivul și consideră că Ionuț nu este bărbat, deoarece nu a acceptat să o facă.

Ionuț, pus la zid de Bianca, deoarece nu a vrut să o pupe pe Nona

Bianca nu poate înțelege motivul pentru care Ionuț nu a vrut să o pupe pe Nona, deoarece nu trebuiau să fie implicate sentimente, ci dorința lui de a depăși ceea ce s-a întâmplat în fosta relație.

Ionuț: „N-am vrut s-o pup, nu mi se pare așa normal. Nu mi se pare așa normal, să te duci să pupi o fată din nimic. Nu mi se pare normal”,

Bianca: „Orice bărbat ar fi pupat-o pe Nona.(...) Nona era dispusă, adică nu că o luai cu forța, s-a ridicat”,

Citește și: Dragobetele pupă fetele! Patrick a sărutat-o pe Patricia, în văzul tuturor! Iată cum a reacționat Nona! „Nu mă interesează!”

Ionuț: „Sincer îți spun, nu mi se pare atât de ușor să te duci să pupi o fată. Nu ai nimic cu fata aia, te duci și o pupi. Nu mi se pare mie normal, mi se pare absurd”.

Bianca susține că Ionuț este diferit acum, iar acesta acceptă opinia, deoarece nu exclude această posibilitate.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Mai mult decât atât, concurenta chiar afirmă că este de părere că acesta are pe altcineva afară, dar Radu sare în apărarea lui Ionuț, spunând că, dacă nu există ceva la mijloc, nu ai cum să pupi pe cineva.

Ionuț își amintește de afirmațiile Nonei

Ionuț nu a uitat replica Nonei și îi amintește Biancăi că acesta a recunoscut că totul a fost doar un „joc” în ceea ce îl privește.

„Dacă Patrick nu o pupa pe Patricia, nu cred că mă pupa nici ea pe mine și eu niciodată nu o să fiu rezervă”.

Radu intervine și spune că, așa cum s-a întâmplat în primul sezon, poate că și Ionuț are nevoie de mai mult timp pentru a se apropia de cineva suficient de mult, cât să își facă o relație.

Citește și: Patricia, lovitură teribilă pentru Nona! Noua concurentă l-a chemat pe Patrick în camera roșie și a fost la un pas de a-l săruta! Iată cum a reacționat Nona! „Am rupt jeleul că am zis că nu ne atingem buzele!”

„În momentul de față, nu e o fată care să mă atragă sentimental absolut de nicio culoare, îți spun sincer. Nu sunt bine sentimental, chiar nu văd calea, cumva, cum să mă reîndrăgostesc aici. Trec printr-o perioadă neagră, în momentul de față, am un blocaj”, a mai spus concurentul.

De asemenea, Ionuț a acceptat faptul că nu se mai regăsește în propria persoană și că nu mai poate investi sentimente acum, după ce a făcut-o, deja, în primul sezon.

Radu nu a mai suportat să vadă cum Bianca îl atacă pe Ionuț și a dezvăluit că aceasta crede că, în prezent, Ionuț și Larisa și-au reluat relația.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.