Bianca, în lacrimi amare, după o discuție aprinsă cu Sorin! „Își bate joc de mine, cu Adrian lângă mine” Aflați ce reacții se vor declanșa în Casa iubirii, joi, 9 iunie, într-o nouă ediție, de la 10:00 și 15:00, la Kanal D!

Author: Ana Filip
Actualizat: 09 iun 2022, 12:46
Foto(6)

Bianca va izbucni în lacrimi după o discuție aprigă cu Sorin! Însă tânăra va suferi și mai mult din cauza atitudinii indiferente afișată de iubitul ei, Adrian.

În cea mai recentă Gala a emisiunii Casa iubirii, Costi a fost concurentul eliminat, după ce a fost nominalizat de către colegii săi. Iar în ediția de marți o nouă concurentă și-a făcut apariția în casa băieților, care a făcut furori cu frumusețea ei. Încă de la intrarea în casă, Alexandra a părut încântată de Adrian și chiar l-a invitat la dans, spre uluirea Biancăi.

Joi, 9 iunie 2022, în Casa iubirii: Bianca, în lacrimi amare, după o discuție aprinsă cu Sorin

Citeste si: Costi, adevărul despre cine ar putea câștiga Casa Iubirii. Pe cine vede în Marea Finala fostul concurent: "Sunt telepatici! Nu e nevoie să își vorbească"

În ediția de joi a emisiunii Casa iubirii, în casa băieților se iscă noi discuții aprinse. Radu este pus la zid de către colegii lui, care îl acuză că a amăgit-o pe Alexandra, când i-a dat de înțeles că o place.

În vreme ce noua concurentă susține că gesturile lui Radu i s-au părut deplasate. În cele din urmă, Radu și Alexandra vor cere permisiunea staff-ului pentru a se putea întâlni să discute despre ceea ce i-a deranjat.

Sorin: El n-a simțit nimic când te-a atins! Să cauți pe Youtube!

Radu: Am simțit și eu!

Ionuț: Are și rubrica lui acolo! Radu și atingerile lui!

Radu: Dar n-a fost cu intenție, tu nu înțelegi că n-am făcut cu intenție!

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Alexandra: Eu am zis că a fost un pic deplasat!

Radu: Alexandra, cere la camera să vii la noi tu!

Pe de altă parte, Bianca și Sorin vor continua să se contreze și să își spună replici acide, chiar în prezența lui Adrian, care spre surprinderea tuturor nu va interveni să o apere pe iubita lui. Iar această atitudine indiferență o va deranja teribil pe Bianca. Tânăra va izbucni în lacrimi și îi va reproșa lui Adrian faptul că nu i-a sărit în apărare, în timpul conflictului cu Sorin.

„Își bate joc de mine, cu Adrian lângă mine! Și Adrian îmi spune nu-mi place când iubita mea e răutăcioasă! M-a enervat total! Total!”, spune Bianca.

Citeste si: Andreea Mantea, detaliul ascuns de pe corp! Prezentatoarea TV îl vrea cu orice preț înlăturat: "Mi l-am făcut după un serial, Revenge!"

Citeste si: Lacrimi și emoții în Casa iubirii! Trei concurenți au fost propuși spre eliminare. Iată cine a părăsit emisiunea in Gala de duminică!

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.