Bianca, în lacrimi amare! Tânăra se gândește să părăsească Casa iubirii: "Mă afectează. Nu pot!" Patrick e devastat! Ce se va întâmpla luni, 16 septembrie, de la orele 10:00 și 16:30, la Kanal D

Autor: Diana Tilă
Actualizat: 15 sep 2024, 21:00

Bianca si Patrick în Casa iubirii

Luni, 16 septembrie, tensiunile vor pluti în Casa iubirii. Bianca izbucnește în plâns. Care este motivul?

Urmează o săptămână plină de tensiuni aprige, răsturnări de situație și noi provocări. În ediția de luni, 16 septembrie, lucrurile se precipită din nou, iar Bianca ajunge în centrul atenției. Ce se întâmplă cu noua concurentă, la o săptămână după ce a pășit în Casa iubirii?

Citește și: Discuții aprinse între Sebastian și Gagea: „Nici tu nu ești Harap Alb!” Sebastian devine gelos după ce Gagea a chemat-o pe Roberta în camera roșie

Bianca Giurcă izbucnește în plâns

Venirea Biancăi în Casa iubirii nu a fost văzută cu ochi buni de unele persoane. Chiar dacă tânăra a mărturisit că a venit pentru Patrick în emisiune, multă lume este de părere că aceasta are alt scop. Astfel, tânăra este atacată de oamenii din mediul online, dar și de câteva persoane din competiție, care susțin că ea și Patrick au format un cuplu în afara emisiunii, iar acum își continuă relația în casă.

În ediția de luni, Bianca susține că nu știe dacă a făcut un lucru bun că s-a înscris în emisiunea Casa iubirii, deoarece mesajele răutăcioase pe care le primește au început să o afecteze emoțional. 

După o săptămână plină de tensiuni și provocări, Bianca Giurcă deja se gândește că poate i-ar fi mai bine dacă ar părăsi Casa iubirii. Declarațiile tinerei îl lasă fără cuvinte pe Patrick, care se arată extrem de deranjat de toată situația care s-a creat în casă, legat de relația lui cu Bianca.

Bianca: "Ce am făcut săptămâna trecută a fost să mă apăr. Dacă vor mai exista discuții în sensul acesta, prefer să le las așa cum sunt, pentru că pe mine chiar mă afectează. Vreau să fiu bine! Dacă să fiu bine înseamnă să nu fiu aici, aia e."

Patrick: "De ce trebuie să-ți faci griji de ce o să fie? Ai scos vreo latură de a ta pe care voiai să o ții ascunsă?"

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Larisa Uță, despre cum a început povestea de iubire între ea și Alin Oprea. “De la prima întâlnire i-am mâncat toți banii.”

Bianca: "Eu am niște așteptări de la mine. Nu e vorba de oameni, am văzut că e hate pentru toată lumea și sunt sigură că fiecare ați trecut prin așa ceva, doar că unii oameni sunt mai puternici, alții nu. Eu nu pot!"

Patrick: "Crezi că îți va face mai bine să nu fi aici?"

Bianca: "Sincer, deocamdată la asta mă gândesc, dacă am luat decizia corectă să fiu aici sau nu."

Citește și: Bianca, primele semne de gelozie, după ce îl vede pe Patrick alături de Virginia! Giuly izbucnește în lacrimi. Care este motivul?

Rămâne de văzut ce se va întâmpla în Casa Iubirii. Fanii show-ului matrimonial vor avea parte de momente palpitante în această zi.  

Nu rata o nouă emisiune incendiară mâine! Show-ul de la Kanal D prezentat de Andreea Mantea le va aduce fanilor mai multe surprize în această ediție.

Ce se va mai întâmpla în Casa Iubirii poți afla în ediția de luni, 16 septembrie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D.