Bianca, in lacrimi! Marius i-a adus aminte de clipurile compromitatoare!

Autor: A.I.
Actualizat: 20 mai 2020, 19:00

Bianca a avut din nou lacrimi in ochi in emisiunea de astazi "Puterea dragostei", dupa ce Marius i-a adus aminte de clipurile compromitatoare.

"Tu recunosti anumite lucruri doar cand esti prinsa in fapt. Nu vreau sa aduc din nou in discutie... Si in faza cu video-urile tu ai venit spasita doar cand au aparut video-urile.

Daca nu apareau in continuare tu o faceai pe aia chatista, pe aia c..., pe aia nu stiu cum. Despre asta e vorba", i-a spus Marius Biancai.

Livian a spus totul despre legătura cu Ella

Pentru că s-a discutat foarte mult despre o posibilă relație între Ella și Livian, acum, concurentul de la" Puterea Dragostei" a hotărât să dea cărțile pe față. Care este adevărul?

Este sau nu întemeiată gelozia Biancăi? Au ieșit la iveală noi informații despre apropierea dintre Livian și Ella, concurentul fiind cel care a spus tot adevărul în legătură cu acest subiect.

Atât Livian, cât și Ella au susținut că pe ei îi leagă doar o simplă prietenie, însă Bianca simte că la mijloc este vorba despre sentimente mult mai puternice.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

După ce s-a insistat foarte mult pe acest subiect,  Andreea Mantea  a vrut să lămurească situația, astfel că l-a întrebat direct pe Livian ce simte pentru Ella.

"Între mine și Ella a existat, la început, un foculeț, o plăcere. Eu am simțit-o din partea amândurora, dar cum am început prin acele săgeți, Ella a povestit din altă parte ce a auzit, alea au pus benzină pe foc.

Ne-am îndepărtat, am mai avut certurile noastre, tachinările noastre, i-am adus cozonaci, am mai vorbit și s-a legat o relație de prietenie. Atât. Se vedea dacă o doream. Am dorit pe altcineva mai mult, pe Andreea Pirui. Între mine și Ella a fost un fel de atracție.", a spus Livian. 

Bianca a fost vizibil deranjată de mărturisirile lui Livian, iar acest lucru a putut fi observat cu ușurință pe chipul ei.

 

 


Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.