Bianca Ionita despre copiii cu autism: “E datoria noastra sa le deschidem portile spre o viata frumoasa!”

Autor: M.A. Editor: Alexandra Dragos
Actualizat: 27 mar 2017, 16:54

Bianca Ionita, prezentatoarea Stirilor Kanal D, trage un semnal de alarma cu privire la cat de importanta e implicarea societatii in tratarea copiilor cu autism.

 

Bianca Ionita despre copiii cu autism: “E datoria noastra sa le deschidem portile spre o viata frumoasa!”
Bianca Ionita, prezentatoarea Stirilor Kanal D, trage un semnal de alarma cu privire la cat de importanta e implicarea societatii in tratarea copiilor cu autism. Prezenta la lansarea campaniei “Schimba viitorul unui copil cu autism!”, initiata de Kanal D si Asociatia “Invingem Autismul”, Bianca Ionita i-a indemnat pe toti romanii sa constientizeze ca fiecare gest de bunavointa, oricat de mic,  e folositor pentru un copil diagnosticat cu autism.
“M-am imprienit foarte tare cu Alex, un baietel din centrul<>, pe care l-am cunoscut anul trecut. S-a stabilit o legatura stransa intre noi, este foarte lipicios si ii place sa fii obraz in obraz cu el, sa-l imbratisezi si sa te joci cu el. Reintalnirea cu micutii de la Asociatia Invingem Autismul a fost emotionanta. M-am bucurat sa constat ca terapia a dat roade si ca multi dintre copiii pe care telespectatorii i-au sprijinit prin donatiile lor au reusit sa faca progrese foarte mari si sa mearga la gradinita sau la scoala.
E datoria noastra sa le deschidem portile spre o viata frumoasa copiilor cu autism. Cu un singur SMS  la 8839, in valoare de doar 2 Euro, fiecare dintre noi poate schimba viata unui copil”, a spus Bianca Ionita.


M-am imprienit foarte tare cu Alex, un baietel din centrul <>, pe care l-am cunoscut anul trecut. S-a stabilit o legatura stransa intre noi, este foarte lipicios si ii place sa fii obraz in obraz cu el, sa-l imbratisezi si sa te joci cu el.
Reintalnirea cu micutii de la Asociatia Invingem Autismul a fost emotionanta. M-am bucurat sa constat ca terapia a dat roade si ca multi dintre copiii pe care telespectatorii i-au sprijinit prin donatiile lor au reusit sa faca progrese foarte mari si sa mearga la gradinita sau la scoala. E datoria noastra sa le deschidem portile spre o viata frumoasa copiilor cu autism. Cu un singur SMS  la 8839, in valoare de doar 2 Euro, fiecare dintre noi poate schimba viata unui copil
”, a spus Bianca Ionita.

class="content-readmore">Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Ce declarații a făcut Ștefan Stan despre fosta lui soție. Cum va proceda atunci când mama copiilor lui își va reface viața: „Am stabilit amândoi așa.”>, pe care l-am cunoscut anul trecut. S-a stabilit o legatura stransa intre noi, este foarte lipicios si ii place sa fii obraz in obraz cu el, sa-l imbratisezi si sa te joci cu el.

Reintalnirea cu micutii de la Asociatia Invingem Autismul a fost emotionanta. M-am bucurat sa constat ca terapia a dat roade si ca multi dintre copiii pe care telespectatorii i-au sprijinit prin donatiile lor au reusit sa faca progrese foarte mari si sa mearga la gradinita sau la scoala. E datoria noastra sa le deschidem portile spre o viata frumoasa copiilor cu autism. Cu un singur SMS  la 8839, in valoare de doar 2 Euro, fiecare dintre noi poate schimba viata unui copil”, a spus Bianca Ionita.

video

M-am imprienit foarte tare cu Alex, un baietel din centrul<>, pe care l-am cunoscut anul trecut. S-a stabilit o legatura stransa intre noi, este foarte lipicios si ii place sa fii obraz in obraz cu el, sa-l imbratisezi si sa te joci cu el. Reintalnirea cu micutii de la Asociatia Invingem Autismul a fost emotionanta. M-am bucurat sa constat ca terapia a dat roade si ca multi dintre copiii pe care telespectatorii i-au sprijinit prin donatiile lor au reusit sa faca progrese foarte mari si sa mearga la gradinita sau la scoala. E datoria noastra sa le deschidem portile spre o viata frumoasa copiilor cu autism. Cu un singur SMS  la 8839, in valoare de doar 2 Euro, fiecare dintre noi poate schimba viata unui copil”, a spus Bianca Ionita.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Ce declarații a făcut Ștefan Stan despre fosta lui soție. Cum va proceda atunci când mama copiilor lui își va reface viața: „Am stabilit amândoi așa.”>, pe care l-am cunoscut anul trecut. S-a stabilit o legatura stransa intre noi, este foarte lipicios si ii place sa fii obraz in obraz cu el, sa-l imbratisezi si sa te joci cu el. Reintalnirea cu micutii de la Asociatia Invingem Autismul a fost emotionanta. M-am bucurat sa constat ca terapia a dat roade si ca multi dintre copiii pe care telespectatorii i-au sprijinit prin donatiile lor au reusit sa faca progrese foarte mari si sa mearga la gradinita sau la scoala. E datoria noastra sa le deschidem portile spre o viata frumoasa copiilor cu autism. Cu un singur SMS  la 8839, in valoare de doar 2 Euro, fiecare dintre noi poate schimba viata unui copil ”, a spus Bianca Ionita.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Ce declarații a făcut Ștefan Stan despre fosta lui soție. Cum va proceda atunci când mama copiilor lui își va reface viața: „Am stabilit amândoi așa.”

 

 

Taguri:

Urmărește-ne pe: Distribuie
Citește și:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.