Bianca Ionita imbina sportul si yoga cu o dieta echilibrata! Afla cum se mentine in forma vedeta

Autor: M.A. Editor: Alexandra Dragos
Actualizat: 27 mar 2017, 16:51

Bianca Ionita, prezentatoarea Stirilor Kanal D de weekend, are un fizic de invidiat.

Bianca ne-a dezvaluit care sunt trucurile la care apeleaza pentru a se mentine in forma. " Un mic dejun echilibrat si sanatos iti asigura energia necesara si cu siguranta va tine la distanta kilogramele in plus!", a explicat Bianca Ionita.


Dimineata prepara cate un cocktail sanatos cu fructe, cereale sau iaurt." De obicei, folosesc iaurt grecesc, cereale integrale, rondele de banane, capsuni, fulgi de ovaz si o lingura de miere.
La pranz, mananc paste integrale sau supe crema. Seara, trec la salate, bruschete, orez, peste, vita sau curcan. Toate preparate la abur sau la gratar
", a spus prezentatoarea Kanal D.

Nici exercitiul fizic nu-l neglijeaza, Bianca reusind sa-si faca un program de sport foarte intens pe care-l respecta cu strictete. “ De patru ori pe saptamana, in fiecare dimineata, merg o ora de jumatate la sala, dupa care fac stretching si yoga o ora ”, ne-a spus Bianca.


Marea pasiune a vedetei Kanal D sunt sporturile de iarna. “ Abia astept sa ninga ca sa pot face excursii de o zi la munte pentru snowboard. Abia in ianuarie o sa am parte de o vacanta de iarna in adevaratul sens al cuvantului, asta pentru ca o sa plec in Bulgaria, la Bansko, la schi ”, a spus prezentatoarea Stirilor Kanal D de weekend.        

Pe Bianca Ionita o puteti urmari in fiecare sambata si duminica, de la ora 12.30,
la pupitrul Stirilor Kanal D.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

 

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?