Bianca Ionita, in febra PREGATIRILOR de nunta

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 18:49

Colega noastra, Bianca Ionita, a intrat in febra pregatirilor de nunta! Chiar daca mai sunt cateva luni pana la marele eveniment, si-a luat nasa de mana si a pornit in cautarea salonului ideal.

Credeti ca a fost usor? Nu tocmai, pentru ca orice mireasa viseaza o nunta fara cusur. Bianca se ocupa personal de toate pregatirile, pentru ca viitorul ei sot, Daniel Pena, i-a dat mana libera. Locatia este foarte importanta pentru Bianca.

Iar atunci cand lista de invitati depaseste lejer cateva sute, alegerea salonului e si mai dificila. Sa nu credeti ca odata ales salonul, e foarte simplu! Urmatorul lucru de bifat pe lista este alegerea meselor si a aranjamentelor.

Ce-i, domnilor, credeati ca este floare la ureche?

Colega noastra se gandeste la toate detaliile care conteaza. Cum credeti ca a reusit sa-i lase masca pe organizatorii de nunti? Asa ceva chiar nu le-a mai cerut nimeni! Un taburet special pe care doamnele si domnisoarele sa-si puna gentile!

Cand a venit vorba de mese, scaune si aranjamente, fina si nasa nu prea au reusit sa cada de acord.

Pana la urma, insa, viitoare mireasa s-a impus. Doar e nunta ei! Tinuta miresei va fi creata de designerul Catalin Botezatu, dar Bianca a hotarat cum o sa arate. Nu numai rochia, ci si buchetul si nu, nu e vorba de trandafiri: „ Buchetul meu va fi din cale mov-pruna! ”, a spus Bianca Ionita.

##VIDEO101632##

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

 

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.