Bianca Ionita lupta impotriva cersetoriei!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 16:50

Bianca Ionita s-a implicat in campania “Asociatiei Zambetul Ingerilor” de combatere a cersetoriei si a traficului de persoane in vederea cersetoriei.

Prezentatoarea Stirilor Kanal D de pranz, din weekend, va imparti duminica, 10 noiembrie, incepand cu ora 23.00, alimente persoanelor nevoiase, in Gara de Nord.

"Sponsorul principal este un lant de supermarketuri. Hrana care urmeaza sa fie retrasa de pe raft, intrucat se apropie termenul final al valabilitatii, va fi donata persoanelor nevoiase. Este important de stiut ca atunci cand vor primi alimentele, acestea vor fi in perioada de valabilitate, fiind bune pentru consum! Daca acesti oameni vor avea mancare, nu vor mai avea un motiv real pentru a iesi la cersit.

Asa se incearca combaterea fenomenului", a explicat Bianca Ionita.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

Pe Bianca Ionita o puteti vedea in fiecare sambata si duminica, de la ora 12.30,

prezentand Stirile Kanal D.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.