Bianca Ionita, NUNTA ca in POVESTI. Adelina Pestritu, in primul rand cand mireasa a aruncat buchetul!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:15

Colega noastra, Bianca Ionita, a avut parte de o nunta ca in filme. Adelina Pestritu s-a aflat îin primul rand cand mireasa a aruncat buchetul. Aflati imediat si alte detalii!

A fost odata ca niciodata, ca de n-ar fi nu s-ar povesti. „ Astept sa vad daca vine-poate vine, poate nu. Inca am emotii, sa vedem ”, spunea mirele care isi asteapta mireasa la biserica. Dupa o jumatatea de ceas, mireasa isi face aparitia. Apoi a pornit insotita de nas spre altar unde alesul inimii o astepta. Si, uite asa, cu emotii s-au casatorit, iar la iesirea din biserica fericirea li se citea pe chipuri.

Asa cum e traditia, mirii au dat drumul la distractie.

Ce a urmat i-a surprins pe toti invitatii. Fetele, in frunte cu mireasa si baietii, in frunte cu mirele, s-au duelat in dansuri! Proaspetilor insuratei le-au fost parinti spirituali Giulia si Vlad Huidu, cei mai romantici nasi! In toiul petrecerii, nasa a urcat pe scena si a cantat special pentru miri. Nu au lipsit de la petrecere Clejanii care au ridicat toata sala in picioare.

Iar indata ce tortul a fost servit, Bianca a aruncat buchetul miresei. Prima, in randul domnisoarelor de la nunta, a fost Adelina Pestritu.

##VIDEO113549##

Viitoarea mireasa va fi una dintre domnisoarele de onoare care in copilarie spunea Abracadabra si ceva minunat se intampla. Au fost alaturi de Binca si colegii ei care i-au transmis cele mai frumoase ganduri. Si-am incalecat pe-o sa si v-am spus povestea asa! Ce s-a inamplat spre finalul serii, aflati din materialul video.



Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.