Bianca Ionita: “O noapte intreaga am impartit hrana cersetorilor din Gara de Nord”

Editor: Alexandra Dragos Autor: M.A.
Actualizat: 27 mar 2017, 16:52

Bianca Ionita, prezentatoarea Stirilor Kanal D de pranz, din weekend, s-a implicat activ intr-o campanie de combatere a cersetoriei si traficului de persoane.

Impreuna cu Asociatia Zambetul Ingerilor, prezentatoarea TV a impartit alimente persoanelor nevoiase din Gara de Nord. Este un prim pas pe care Bianca il face pentru a lupta impotriva cersetoriei, aceasta se va implica si in perioada urmatoare in actiuni de acest gen.


A fost prima actiune la care am participat ca voluntar pentru Asociatia Zambetul Ingerilor si ma bucur ca-I pot ajuta pe acesti oameni nevoiasi.
O noapte intreaga am impartit hrana, pusa la dispozitie de Asociatia AZI, cersetorilor pe care i-am gasit in Gara de Nord. Va rog, nu incurajati cersetoria, nu mai dati bani nimanui pe strada, doar asa ii putem determina sa isi caute un loc de munca
”, a spus Bianca Ionita .             

Pe Bianca Ionita o puteti urmari in fiecare sambata si duminica, de la ora 12.30,
la Stirile Kanal D.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie

 

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.