Bianca Ionita s-a bronzat pe partie: "Mi-am reincarcat bateriile"

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 18:44

Bianca Ionita, prezentatoarea Stirilor Kanal D de pranz, din weekend, s-a intors de curand dintr-o vacanta prelungita la ski.

Vedeta Kanal D a profitat de faptul ca in Bulgaria, mai exact la Bansko, a gasit suficienta zapada pe partie pentru a practica sportul preferat, snowboarding. Si pentru ca soarele si-a aratat razele si la vecinii nostri din sud, Bianca a profitat si a stat un pic la "plaja" pe partie.

“In ultimele zile din concediu m-am bucurat de soare si de temperaturile ridicate din Bulgaria, cu toate ca scopul vacantei a fost de a face cat mai mult snowboard.

Doctorii spun ca bronzul de munte, iarna, este cel mai sanatos, asa ca o baie de ultra-violete sanatoase nu strica. M-am intors cu forte proaspete din vacanta, mi-am reincarcat bateriile si abia astept sa ma reintalnesc cu telespectatorii Kanal D!”, a spus Bianca Ionita.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Pe Bianca Ionita o puteti vedea in fiecare sambata si duminica, de la ora 12.30,

la pupitrul Stirilor Kanal D.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.