Bianca Ionita s-a mutat departe de galagia si haosul Bucurestiului: "Aici ne-am gasit linistea"

Editor: Alexandra Dragos Autor: M.A.
Actualizat: 27 mar 2017, 16:22

Bianca Ionita, prezentatoarea stirilor Kanal D din weekend, s-a mutat din Bucuresti intr-o zona linistita din apropierea Capitalei. Aici, ea a reusit sa isi indeplineasca si un vis mai vechi: sa aiba o gradina plina cu trandafiri.

Galagia si haosul urban al Bucurestiului nu au mai fost pe placul frumoasei Bianca Ionita. Impreuna cu partenerul ei de viata, stirista Kanal D a s-a mutat la 40 de kilometri distanta de Bucuresti, in Comana.

Bianca traieste intr-o zona idilica, in apropierea padurii.  Si cum la Comana se afla si Delta Neajlovului, arie protejata, zona pare o Delta Dunarii in miniatura.

"Aici ne-am gasit linistea.
Avem un trai sanatos, ne plimbam prin padure, iar eu am reusit sa imi indeplinesc un vis mai vechi: sa am o gradina de trandafiri pe care o ingrijesc cu mult drag"
, a spus Bianca.  Stirista e foarte fericita ca in curte are si multi pomi fructiferi,  astfel ca fiecare anotimp este asteptat cu roade din belsug.                  
Bianca Ionita prezinta Stirile Kanal D din weekend, incepand cu ora 12.30,
la Kanal D.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie

 

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.