Bianca Ionita se pregateste sa-si boteze fetita! Iata cum arata invitatiile pentru petrecere. Micuta Eva Maria va avea o tinuta speciala

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 09:59

Bianca Ionita a devenit, in urma cu o luna, mamica unei fetite, iar acum vedeta Kanal D si sotul ei se pregatesc de un alt eveniment extrem de important din viata lor: crestinarea micutei Eva Maria.

A trecut mai bine de o luna de cand Bianca si sotul ei traiesc o minune in fiecare zi. Eva Maria este cuminte, frumoasa foc, si in curand va avea parte de prima petrecere din viata sa. Stirista de la Kanal D ne-a oferit, in premiera, amanunte despre botezul care va avea loc luna viitoare si pentru care a inceput deja pregatirile.


Ne pregatim cu pasi repezi de botezul micutei noastre, Eva Maria.
Evenimentul va avea loc in luna august, intr-o locatie nu foarte departe de Capitala, alaturi de familie si de prieteni apropiati. Nasii nostri de cununie, Giulia si Vlad Huidu, vor fi si nasii de botez ai Evei, alaturi de nasica Antonia si nasicul Eduard Mikael, cei doi copii ai lor. Ce va pot dezvalui este ca totul va avea iz traditional romanesc, incepand de la bucate pana la ia cu care Eva Maria va iesi din biserica.
Invitatiile au fost facute deja la o firma de grafica, iar eu, impreuna cu soacra mea, am cusut pe etamina si am pus firul de grau”, ne-a marturisit Bianca despre pregatirile pentru crestinarea micutei sale.( sursa wowbiz.ro)

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”