Bianca Iordache, prezentatoarea “Play IT”, de la Kanal D2: ”Ne place să ne jucăm cu tehnologia.” De sâmbătă aceasta, emisiunea de IT&C va fi difuzată de la 17:15

Autor: Diana Tilă

Începând din acest weekend, "Play IT", cea mai fresh și mai dinamică emisiune de IT&C, difuzată la Kanal D2, va putea fi urmărită în fiecare sâmbătă, de la ora 17:15.

Bianca Iordache, prezentatoarea acestui format dinamic, destinat unui public pasionat de tehnologie, își așteaptă în continuare telespectatorii cu noi subiecte interesante și invitați specialiști din domeniu, dar și vedete și influenceri.

Citește și: Ana Morodan, despre secretul celebrității sale: „Nu mi-am dorit...”.

Bianca Iordache, prezentatoarea “Play IT”, de la Kanal D2: ”Ne place să ne jucăm cu tehnologia.” De sâmbătă aceasta, emisiunea de IT&C va fi difuzată de la 17:15

Informații din universul IT, gadgeturi, device-uri, jocuri, softuri și aplicații, inovații cu impact asupra modului nostru de viață, toate acestea fac subiectele emisiunii, sâmbătă de sâmbătă, de la 17:15, la Kanal D2.

”< Play IT> este despre prezent și viitor, despre români care realizează lucruri mari, cunoscuți în țară, dar și în străinătate, despre inovații, dar și despre utilitatea acestora. Mi-ar plăcea ca toți cei care urmăresc emisiunea să valorifice potențialul tehnologiei în viața lor, să îmbrățișeze schimbările provocate de domeniul tehnologiei și să învețe de la specialiștii invitați de noi cum să-și facă viața mai

ușoară, pentru că, până la urmă, acesta este unul dintre rolurile importante ale IT-ului. Nouă ne place să ne jucăm cu tehnologia și ne dorim ca și telespectatorii noștri să fie la fel de pasionați ca noi
”, afirmă Bianca Iordache.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

În cadrul “Play IT” continuăm campania #Josfiltrele, alături de personalitățile invitate pentru a discuta cu maturitate o realitate îngrijorătoare, care afectează tinerii, în mod special.

Impactul nociv al abuzului de filtre de așa-zisă înfrumusețare, disponibile pe toate platformele de social media, este pus în discuție de Bianca Iordache și invitații săi: artiști, vedete TV, psihologi, influenceri.

Citește și: Cele mai bune aplicații și jocuri oferite de Google Play în anul 2023

Nu pierdeți, în fiecare sâmbătă, de la 17:15, la Kanal D2, emisiunea “Play IT”, cea mai fresh emisiune de IT&C de pe micul ecran!