Bianca izbucnește în lacrimi! „Am înțeles ce se întâmplă aici! Pot să ies?” Aflați cum va reacționa concurenta când va simți că îl poate pierde definitiv pe Alin, marți, 18 octombrie, in Casa iubirii, de la ora 10:00 și 16:30, la Kanal D!

Autor: Ana Filip
Actualizat: 18 oct 2022, 17:56

Momente dramatice pentru Bianca în Casa iubirii! Aflați cum va reacționa tânăra în clipa în care alte fete își exprimă dorința de a-l cunoaște pe Alin!

După ce în cea mai recentă Gală a emisiunii Casa iubirii, Marian a fost eliminat, în prima ediție a acestei săptămâni, un nou concurent și-a făcut apariția în casă fetelor. Florin, un tânăr carismatic și elegant, le-a surprins pe concurente cu gestul lui romantic de a le oferi câte un trandafir alb. Acesta a făcut furori încă de când a pășit în Casa iubirii datorită aspectului sau fizic și a comportamentului ireproșabil.

În cele din urmă, Florin a recunoscut că a venit cu dorința arzătoare de a o cunoaște pe Larisa, deoarece ea este față pe care o place și o admira cel mai mult. În ediția de marți, în Casa iubirii se vor iscă noi tensiuni în casă fetelor, ce vor fi declanșate de Bianca. 

Bianca izbucnește în lacrimi! „Am înțeles ce se întâmplă aici! Pot să ies?”

Marți, în Casa iubirii, lucrurile se vor precipită din nou în casă fetelor, acolo unde Bianca va avea reacții dure la adresa Kingai și a Ralucăi, după ce acestea din urmă și-au exprimat dorința de a încerca să-l cunoască pe Alin.

În ciuda faptului că Bianca s-a distanțat în ultima vreme de chipeșul tânăr, aceasta își arată nemulțumirea față de atitudinea fetelor.

Mai întâi Bianca o va pune la punct pe Raluca și apoi va lansa replici acide și la adresa Kingai. 

Citeste si: Eliminare cu lacrimi și suspine în „Casa iubirii”. Emanuel, Marian și Raluca, pe podiumul eliminării. Marian pleacă acasă, iar despărțirea de Raluca este rece

Bianca: Schimbă des scenariu, strategiile, o copiază pe Kinga! 

Andreea Mantea: Vorbim despre Alin? Eu cred că Alin ar trebui să petreacă ceva timp cu Raluca! 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Bianca: Acum mi se pare o chestie absurdă, atâta timp cât fetele astea îl denigrează pe băiatul asta și vorbesc urat despre el și acum vin aici și spun că vor să-l cunoască! E teatru! E material! Hai să facem subiecte! 

Emanuel: Ce geloasă e Bianca! 

Bianca: Am înțeles foarte bine ce se întâmplă aici! Pot să ies, va rog, afară?

Andreea Mantea: Bianca, ești geloasă? Ești nesigură? Ce este?

Citeste si: Florin este noul concurent din Casa iubirii! Carismaticul tânăr a mărturisit cine este fata care îl atrage cel mai mult și pe care își dorește să o cunoască!