Bianca izbucnește în lacrimi! Ce s-a întâmplat, de fapt, în club? Andreea Mantea face dezvăluiri incredibile. Nu ratați o nouă ediție ”Casa Iubirii”, marți, 25 aprilie, de la 10:00 și de la 16:30

Author: Madalina Maftei

Ce s-a întâmplat, de fapt, în club? Bianca, pusă în fața unei situații dificile

Sursa: Captură KANAL D

Detalii fără precedent ies la iveală despre Bianca. Ce s-a întâmplat, de fapt, în club? Ar putea Patricia să năruie tot ce șatena a construit în aceste luni, în Casa Iubirii?

Andreea Mantea face mărturisiri neașteptate în ediția de mâine a emisiunii ”Casa Iubirii”. Bianca este pusă într-o situație fără precedent. Ar putea Patricia să spună lucruri mai puțin cunoscute despre Bianca?

”În ziua în care tu și Patricia vă veți certa, Patricia va venit și va zice aici, în emisiune, ce s-a întâmplat în club, de fapt”, a spus Andreea Mantea.

Ce s-a întâmplat, de fapt, în club? Bianca, pusă în fața unei situații dificile

Ieșirea Biancăi în club nu a fost de bun augur, se pare că urmările au început să o lovească destul de tare, acolo unde o doare cel mai mult. Au apărut zvonuri în ”Casa Iubirii”, care atestă că Patricia ar cunoaște mai multe detalii despre ce a făcut Bianca în club iar la prima ceartă va da cărțile pe față și va spune tot.

Bianca: Patricia ar putea confirma ce s-a întâmplat și oamenii care au fost acolo, adică, nu e doar ea, acolo au fost sute de oameni.

Andreea Mantea: Să îl întrebăm pe Alexandru ca a primit. Ce mesaj ai primit, mai exact, Alexandru?

Alexandru: Asta cu clubul, că s-a dat un timp, un dansator, la Bianca. 

Citește și: Lacrimi și suspans în Casa iubirii! Robert, Emma și Laurențiu au ajuns în pragul eliminării! Iată cine a părăsit emisiunea în Gala de duminică, 23 aprilie 2023! „Mă așteptăm”

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Mai mult, în urma interogatoriului la care Andreea Mantea l-a supus pe Alexandru, se pare că decizia lui de a părăsi competiția a survenit după ce a primit o serie de mesaje care au legătură cu Bianca.

Se pare că cineva i-a oferit detalii despre ce a făcut concurenta în club, în acea noapte.

Andreea Mantea: Și asta nu a cântărit deloc în decizia ta de a părăsi emisiunea?

Alexandru: Ba da, asta a fost chestia care m-a împins peste marginea aia.

Andreea Mantea: Acesta a fost motivul pe care nu mi l-ai putut spune ieri?

Alexandru: Da!

Bianca izbucnește în lacrimi și nu mai spune nimic. Nu ratați o nouă ediție ”Casa Iubirii”, marți, 25 aprilie, de la 10:00 și de la 16:30, la Kanal D.

Citește și: Momente dramatice în Casa iubirii! Bianca și Alexandru, la un pas de despărțire! „Vreau să-mi construiesc altceva” Aflați ce anume s-a întâmplat între cei doi concurenți, luni, 24 aprilie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D