Bianca, luată la întrebări de Andreea Mantea! „Unde ai dormit și cu cine? De ce este supărat Alin?” Concurenta a izbucnit în lacrimi din cauza geloziei partenerului ei! Cine este misteriosul tânăr care a intervenit între cei doi îndrăgostiți?

Author: Ana Filip
Actualizat: 29 nov 2022, 19:02

Bianca si Alin, replici acide

Sursa: Captură KANAL D

Bianca a fost pusă la zid, pentru că s-ar fi întâlnit în afara emisiunii cu un amic, pe nume Vlad, iar Alin a fost extrem de gelos pe întreaga situație.

Gala de duminică a emisiunii Casa iubirii a fost presărată cu multe momente tensionate, dar și cu suspans și emoții deoarece unul dintre cei patru concurenți nominalizați spre eliminare a părăsit competiția. In cele din urmă, Cristian a fost cel care a plecat acasă, în urmă voturilor secrete ale colegilor săi. Iar în prima ediție a acestei săptămâni o nouă concurență a intrat în emisiune pentru a-și caută jumătate.

Claudia a mărturisit încă de cum a pășit în casă fetelor că a venit pentru a-l cunoaște mai bine pe nimeni altul decât Emanuel, în ciuda faptului că tânărul se află într-o relație cu Andreea. Atitudinea directă și firea extrem de sinceră și de ambițioasă a Claudiei le-a uluit pe fete și chiar și pe băieți.

Bianca, luată la întrebări de Andreea Mantea! „Unde ai dormit și cu cine? De ce este supărat Alin?”

În ediția de marți, tensiunile au reapărut în Casa iubirii, pe de o parte Radu va reacționa dur la adresa Ancăi, după ce tânăra se va apropia din ce în ce mai mult de Flavius, iar pe de altă parte, Bianca și Alin se vor confruntă cu noi înțelegeri iscate de această dată din gelozie.

Astăzi, Casa iubirii a fost zguduită de o ceartă aprigă iscată între Bianca și Alin.

Întrebată de către Andreea Mantea ce anume s-a întâmplat în weekend cu ea și i-a stârnit gelozia partenerului ei, Bianca a mărturisit că intră-adevăr, în acest weekend a primit vizită unui foarte bun prieten, Vlad, despre care ea a mai vorbit în emisiune și a subliniat că au o relație de amiciție sinceră.

Concurenta a dezvăluit cu nonșalanță și sinceritate faptul că zilele trecute a ieșit în oraș cu Vlad și prietenul lui, care au venit în București pentru a vizită și pentru a se distra.

Toate aceste lucruri l-au supărat teribil pe Alin, care nu a fost deloc de acord cu atitudinea și comportamentul Biancăi și a recunoscut că prezența celor doi amici i-a stârnit gelozia.

Andreea Mantea: Unde ai dormit și cu cine? De ce este supărat Alin?

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Bianca: A venit cel mai bun prieten al meu, Vlad, deja am vorbit despre el în emisiune! A venit în București și am petrecut tot acest weekend cu el și cu prietenul lui! Am stat la ei în tot acest timp, am ieșit prin oraș, am vizitat locuri ziua, noaptea am fost în cluburi! Alin nu a luat-o prea bine! El nici nu era atunci în emisiune când s-a discutat!

Andreea Mantea: Crezi că Alin a căutat să vadă cine e Vlad? Și ce s-a întâmplat?

Bianca: Sincer nu cred! Dar cred că el a vorbit cu băieții despre asta! Pentru că atunci când a întrebat cine e cel mai bun prieten al Biancăi, din băieții mai vechi toți știau cine e Vlad! Și nu poate fi nimic amoros, pentru că între noi doi nu ar fi niciun fel de atracție care poate fi între un bărbat și o femeie! E că un frate! Această atracție nu va apărea în niciun caz pentru că Vlad are în acest moment o relație cu altă persoană, au un cățeluș, au o viață liniștită și fericită!

Pe de altă parte, Alin a discutat cu băieții și le-a mărturisit că a avut mici neînțelegeri cu Bianca recent, din cauza ieșirii ei alături de prietenul sau Vlad, fapt ce l-a înfuriat peste măsură. Tânărul a recunoscut că sunt are momente în care simte că nu poate avea încredere în partenera lui, deoarece felul ei de a fi este unul mai ciudat uneori și nu ii inspiră încredere totală.

Citește și: Cine este Claudia, noua concurentă din Casa iubirii? Iată cine este băiatul pe care îl place și cum a reacționat actuala lui parteneră! „Nu știu dacă m-aș băga foarte agresiv, dar chiar aș vrea să-l cunosc!”

Citește și: Emoții mari în gala „Casa iubirii”! Sorin, Anca, Radu și Cristian, nominalizați pentru eliminare. Iată cine a părăsit emisiunea duminică, 27 noiembrie!

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.