Bianca Mândru de la ”Casa iubirii” s-a mutat în casă nouă: ”Este unul dintre motivele pentru care mă mut aici” Care este primul obiect adus de Bianca în casă

Author: Diana Bostan

Bianca s-a mutat în casă nouă

Sursa: Instagram- Bianca Mândru

Bianca este una dintre cele mai puternice concurente din cel de-al doilea sezon al emisiunii ”Casa iubirii”. Frumoasa moldoveancă și-a luat susținătorii prin surprindere când a anunțat că se va muta într-o casă nouă.

Concurenta show-ului matrimonial a dezvăluit pe canalul său de YouTube faptul că se va muta în chirie. Bianca a mărturisit și motivul principal pentru care și-a dorit o casă doar pentru ea.

Bianca Mândru se mută în casă nouă

Bianca și Ionuț sunt într-o relație de câteva luni, însă cei doi au deja planuri mari de viitor. Concurenta din Republica Moldova a locuit și a studiat în Italia, însă după încheierea emisiunii și-ar dori să rămână în București, crezând că oportunitățile pentru o carieră ar fi mai variate.

Citește și: „Casa Iubirii” sezonul doi: Bianca a ales să rămână în casă și în al doilea sezon al reality show-ului

Un alt motiv pentru care Bianca a luat decizia de a-și căuta un apartament a fost chiar iubitul său. După încheierea emisiunii, cei doi și-ar dori să petreacă cât mai mult timp unul cu celălalt, ba chiar să se mute împreună dacă se vor înțelege atât de bine și-n afara competiției.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Primul lucru pe care Bianca l-a adus în casă a fost chiar o fotografie cu cei doi. ”Primul lucru pe care o să-l aduc aici în casă este poza mea cu Ionuț. De ce? Pentru că Ionuț este unul dintre motivele pentru care eu mă mut aici, în București, în acest apartament.

Și sper că într-o zi o să-l împart cu el”, a dezvăluit Bianca, într-un video postat pe contul său de YouTube.

Bianca de la ”Casa iubirii” și-a prezentat apartamentul

Deși visează să aibă casa ei, Bianca se mulțumește și cu un apartament închiriat. Aceasta este sigură de faptul că alături de bărbatul potrivit va reuși să-și îndeplinească toate dorințele și așteptările.

Bianca și-a prezentat apartamentul și a făcut chiar o glumă. Aceasta le-a arătat urmăritorilor săi canapeaua, despre care a spus că este locul în care acesta va dormi dacă o va supăra vreodată.

Citește și: Casa iubirii: Încă un cuplu în pragul despărțirii! „Vrea să meargă în sezonul 3” Iată ce reacții s-au stârnit în platou și ce detalii uluitoare au ieșit la iveală despre cei doi concurenți

Concurenta emisiunii s-a și gândit cine vor fi primele persoane cărora le va prezenta noul său apartament. Este vorba de Manu și de Deea, doi concurenți care au format un cuplu în timpul primului sezon al emisiunii ”Casa iubirii”. Cei doi au rămas împreună și după terminarea primului sezon, iar acum locuiesc împreună în București. Bianca speră că și ea va avea același parcurs cu Ionuț.

Până să se mute împreună, Bianca și Ionuț își trăiesc dragostea în casă și așteaptă cu nerăbdare încheierea celui de-al doilea sezon al emisiunii ”Casa iubirii”.