Bianca Mândru, în lacrimi: „Nu credeam că o să mă marcheze atât de mult”. Ce s-a întâmplat cu fosta concurentă la câteva luni de la despărțire

Autor: Diana Bostan

Bianca de la ”Casa iubirii” a izbucnit în lacrimi.

Sursa: Instagram: Bianca Mândru

Bianca, fosta concurentă de la „Casa Iubirii”, și-a surprins fanii după ce s-a filmat cu ochii în lacrimi în timpul unui zbor.

Bianca Mândru a participat la o nuntă în Grecia, iar pe fundalul clipului, tânăra a adăugat o melodie romantică, sugerând că emoțiile trăite au fost mult mai puternice decât s-ar fi așteptat.

Citește și: Motivul real pentru care Bianca Mândru s-a mutat definitiv din Genova în București: „Sunt și în București, dar mai puțini” Fosta concurentă a povestit tot pe rețelele sociale

Fosta concurentă a izbucnit în lacrimi

Într-un mesaj scris pe rețelele sociale, Bianca de la ”Casa iubirii” și-a explicat starea. Aceasta susține că emoțiile au copleșit-o și că nu se aștepta ca evenimentul să o marcheze atât de tare.

Citește și: Bianca de la Casa iubirii, anunț neașteptat în mediul online: "Au fost bărbați în absența mea..." Tânăra a rămas fără cuvinte când a văzut ce i-au făcut aceștia în casă

„Nu credeam că o să mă marcheze atât de mult evenimentul de vineri...dar tot drumul am ascultat melodii de dragoste”,  a scris Bianca Mândru, în secțiunea Instastory.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”

Se pare că evenimentul la care a participat, o nuntă romantică în Grecia, a avut un impact profund asupra ei, trezind poate dorința de a trăi și ea un astfel de moment special în viața sa.

Bianca de la ”Casa iubirii” a trecut printr-o despărțire

De menționat este că Bianca a trecut recent printr-o despărțire de Ionuț, alături de care a format un cuplu atât în timpul emisiunii „Casa Iubirii”, cât și după finalul acesteia.

Citește și: Bianca de la „Casa iubirii” aruncă bomba după despărțirea de Ionuț! A recunoscut cine este concurentul pe care l-ar săruta: „Ai câștigat un kiss”

Cei doi s-au separat cu câteva luni în urmă, iar această experiență ar putea să fi amplificat emoțiile trăite de Bianca la nunta din Grecia. Fanii se întreabă acum dacă tânăra tânjește, în secret, după o poveste de dragoste la fel de intensă ca cea la care a fost martoră.

 


Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.