Bianca Mândru, schimbare radicală de look. Cum arată fosta concurentă de la ”Casa iubirii”

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 05 oct 2024, 14:43

Bianca Mândru și-a schimbat look-ul.

Sursa: Instagram: Bianca Mândru

Bianca Mândru și-a surprins fanii cu noul său look. Fosta concurentă de la ”Casa iubirii” a renunțat la părul lung cu care și-a obișnuit urmăritorii.

Bianca Mândru, fosta concurentă de la emisiunea de succes „Casa iubirii”, a uimit și încântat fanii săi cu o transformare radicală a look-ului. Recent, aceasta a decis să renunțe la părul lung, stilul cu care și-a obișnuit urmăritorii de-a lungul timpului, și a ales o tunsoare boho-chic, care îi evidențiază trăsăturile delicate și îi oferă un aer fresh și modern.

Citește și: Ea este noua iubită a lui Ionuț de la Casa Iubirii! Cum au fost surprinși fostul concurent și frumoasa șatenă, chiar de ziua ei

Bianca Mândru a renunțat la părul lung

Această schimbare nu este doar o simplă tunsoare, ci o adevărată declarație de stil și personalitate. Tunsoarea boho-chic, caracterizată prin linii ușor dezordonate și volum natural, îi oferă fostei concurente un aspect îndrăzneț, dar în același timp elegant. Fanii săi au reacționat entuziast la noua imagine, aceștia lăsând zeci de comentarii pozitive pe rețelele sociale.

Citește și: Bianca Mândru, în lacrimi: „Nu credeam că o să mă marcheze atât de mult”. Ce s-a întâmplat cu fosta concurentă la câteva luni de la despărțire

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie

Printre aprecierile primite, se numără mesaje precum: „Îți vine foarte bine tunsoarea! Ești frumoasă și ai un zâmbet superb!/ „Orice tunsoare ai alege ești frumoasă!/ „O schimbare foarte bună!”/ „Îți stă superb”.

 

Bianca Mândru a reușit astfel să își reafirme stilul personal, inspirându-și urmăritorii să îmbrățișeze schimbarea și să se exprime liber prin intermediul aspectului lor.

Cu această nouă tunsoare, fosta concurentă de la „Casa iubirii” demonstrează că frumusețea nu se limitează la un singur stil și că fiecare schimbare poate aduce un plus de încredere și strălucire.

Rămâne de văzut ce alte surprize ne va pregăti Bianca în viitor, dar cu siguranță, fanii ei sunt nerăbdători să o urmărească în continuare!

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.