Bianca, marturisiri neasteptate despre plecarea lui Adrian! "Eu nu am vrut sa plece Adrian!" Iata ce a dezvaluit concurenta din culisele intalnirii sale cu None in camera rosie, din timpul galei!

Autor: Daniela Iliuta
video Foto(4)

Bianca a vorbit deschis despre ceea ce a discutat cu None in camera rosie, in timpul galei, in legatura cu eliminarea lui Adrian.

Provocata de colegele sale, Bianca a rememorat momentul din gala care au precedat eliminarea lui Adrian.


Intrebata de Raluca despre ceea ce a simtit in momentul de dilema din gala, cand a avut de ales intre a lua premiul de 1500 de euro si a proteja casa, Bianca a raspuns ca initial nu a realizat despre ce anume este vorba si abia in camera rosie a inteles de la None ce anume va trebui sa faca in privinta eliminarii lui Adrian.
Tanara a recunoscut ca ar vrut sa renunte la premiu pentru ca Adrian sa nu plece din casa, insa cel care nu a fost de acord a fost None care nu si-a dorit sa renunte la bani.


"Nu ma asteptam sa fie asa! Ma asteptam din partea lui sa cedeze banii! Eu nu am vrut sa plece Adrian! Ma simteam foarte presata! Mi-a fost destul de greu, dar dupa m-am gandit la tine, Andreea si mi-am dat seama ca tu esti mult mai placut aici decat Adrian!", a spus Bianca.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.