Bianca, mesaj surprizător după ce s-a apropiat din nou de Livian: "Devii persoana..."

Author: B.H.
Actualizat: 27 ian 2021, 06:15

Deși s-au certat de mai multe ori, se pare că Bianca și Livian nu își pot spune adio definitiv. Ce mesaj a postat Bianca la scurt timp după ce s-a apropiat din nou de Livian?

În emisiune sunt din ce în ce mai apropiați, flirtează aproape în fiecare zi, în vlogguri apar mai tot timpul împreună, iar acum, Bianca și Livian au stârnit din nou controverse după ce au apărut în videoclipul unei melodii. Având în vedere toate aceste lucruri, sunt foarte mulți cei care s-au întrebat care este adevărul despre relația lor.

Citeste si: Un nou cuplu la "Puterea Dragostei"? După ce s-a despărțit de Daiana, Gabriel a recunoscut: "O simpatizez pe..."

Bianca, mesaj surprizător după ce s-a apropiat din nou de Livian: "Devii persoana cu care..."

Bianca și Livian par să fi îngropat securea războiului, cel puțin pentru moment. În urmă cu câteva zile au afirmat că încearcă să se comporte ca doi prieteni, însă din imagini se vede clar că între cei doi concurenți de la "Puterea Dragostei" există sentimente mult mai complexe. 

Bianca și Livian ar fi trebuit să sărbătorească 11 luni de relație, iar pentru a marca momentul, Livian a anunțat că el și fosta lui iubită au jucat într-un videoclip.

După ce au apărut în mediul online imaginile cu cei doi, Bianca a postat un mesaj surprinzător pe contul de instagram.

Citeste si: E oficial! Doi fosti concurenti ''Puterea dragostei'' formeaza un CUPLU! Felicitari!

"Devii persoana cu care îți petreci timpul.", a scris Bianca pe instagram.

Concurenta de la "Puterea Dragostei" nu a dezvăluit dacă s-a referit la Livian, dar având în vedere că în ultima perioadă cei doi sunt din ce în ce mai apropiați și petrec foarte mult timp

împreună, există această posibilitate.

Mama Biancăi a avertizat-o: "Ție nu îți trebuie un bărbat care..." Se referea la Livian?

În emisiune, Bianca a dezvăluit ce sfaturi a primit din partea mamei ei în plan sentimental. Cum ar arăta bărbatul perfect pentru Bianca?

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Bianca și Livian au avut parte de câteva momente în care au rămas singuri, iar cei doi au profitat de ocazie pentru a aborda subiecte mai serioase.

Astfel, Bianca a dezvăluit cum ar arăta bărbatul perfect pentru ea, în viziunea mamei sale.

Într-un moment de sinceritate, Bianca i-a spus lui Livian despre discuția pe care a avut-o cu mama ei. Se pare că femeia ar fi sfătuit-o pe Bianca să își aleagă un bărbat pe care să îl domine, lucru care nu se întâmplă în relația cu Livian, el fiind cel care, de cele mai multe ori, are de spus ultimul cuvânt.

Bianca i-a mărturisit lui Livian că deși a primit acest sfat, ea nu vrea să îl pună în aplicare, preferând ca ea să fie cea dominată.

Bianca: Mama mi-a zis: ție nu îți trebuie un bărbat să te domine, îți trebuie un bărbat să îl domini. Eu i-am zis că nu aș suporta niciodată. 

Livian: Nu ai suporta să îl domini, nu?

Bianca: Da, nu îmi place.

Livian: Tu, monstrulețule, tu la cât ești de...De ce îți vine să râzi? Știi că minți!

Bianca: Mă lași o zi întreagă să te domin?

Livian: Da, te rog.

Bianca: Bun. Du-te și adu-mi un pahar cu apă! Nu mă întreba de două ori!

Livian: Vrei apă? Îți e sete? Stai că îți aduc acum. 

Citeste si: Iancu Sterp, in ipostaze tandre cu o fosta concurenta ''Puterea dragostei''! Cum au fost surprinsi cei doi!

 

Taguri:

În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.