Bianca, mesaj uimitor în miez de noapte pentru Livian: "Îți doresc să fii fericit"

Author: Amalia Georgescu
Actualizat: 28 aug 2020, 10:57
Bianca Comănici, câștigătoarea primelor două sezoane ale emisiunii Puterea Dragostei
Sursa: Instagram

Este ziua de naștere a lui Livian și dacă toată lumea se aștepta ca acesta să fie alături de Bianca, cei doi sunt în continuare separați. Ce mesaj i-a transmis Bianca în miez de noapte?

Deși sunt despărțiți, Bianca nu a uitat de ziua de naștere a lui Livian și nu a putut rămâne indiferentă, astfel că, în miez de noapte, aceasta a ținut să îi transmită un mesaj public. Ce i-a spus?

Ce mesaj a avut Bianca pentru Livian?

Nu au mai dat detalii despre relația lor, astfel că nimeni nu știe ce legătură există între Bianca și Livian în prezent.

Cu toate acestea, ținând cont de mesajul pe care fosta concurentă de la Puterea Dragostei l-a postat de ziua lui Livian, șansele ca aceștia să fi pus punct definitiv relației sunt foarte mari.

Citeste si: Puțină lume știe ce talent ascuns are Bianca Comănici! Nu se pricepe doar la machiaj! Iată ce iese din mâinile ei!

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

În miez de noapte, Bianca i-a făcut o urare lui Livian, însă mesajul ei ridică nenumărate semne de întrebare. A ezitat să îi spună că îl iubește, deși până acum nu se ferea să facă acest lucru, semn că cei doi nu au reușit să depășească problemele din trecut și să mai ofere o nouă șansă poveștii lor de iubire.

"Nu o să îți urez lucrurile astea doar pentru că este ziua ta, îți doresc lucrurile astea pentru tot restul vieții tale.

Îți doresc ca toate dorințele tale să se îndeplinească, îți doresc să fii fericit, să fii iubit și să nu uiți niciodată câți oameni te iubesc, câți oameni te apreciază și sper să rămâi la fel pentru tot restul vieții tale. Te pup, la mulți ani!", i-a transmis Bianca lui Livian printr-un story pe care l-a postat pe instagram.

Citeste si: Bianca Comanici, primele declaratii oficiale despre sarcina cu Livian: ‘’Sunt gravida?’’

Mai mult decât atât, în timp ce Bianca îi făcea urări, Livian anunța pe contul personal de instagram că a ajuns în Turcia. Acesta va intra din nou în casa Puterea Dragostei și după cum chiar el a afirmat, deja este interesat de o concurentă care se află acum în competiție, fără să dezăluie care este numele acesteia.

Citeste si: Din ce a ajuns să facă bani Bianca Comănici după ce a câștigat Puterea Dragostei? Nu o să îți vină să crezi!

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.