Bianca Mitroi aruncă bomba după descalificarea Iolandei și a lui Mihai din Casa Iubirii: Are niște probleme nerezolvate. Ce a intenționat, de fapt, Mihai să facă

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 06 mai 2022, 12:49

Bianca Mitroi aruncă bomba după descalificarea Iolandei și a lui Mihai din Casa Iubirii: Are niște probleme nerezolvate

Sursa: Instagram Bianca Mitroi

Bianca Mitroi a reacționat după descalificarea care a șocat Casa Iubirii. Ce spune fosta concurentă despre greșeala pe care Iolanda și Mihai au făcut-o?

Bianca Mitroi a oferit prima reacție despre cele întâmplate în Casa Iubirii în ultimele zile. Fosta concurentă nu înțelege ce i-a determinat pe Iolanda și Mihai să facă această greșeală, însă este de părere că Mihai are anumite probleme nerezolvate, în timp ce, Iolanda, după părerea ei, este o fată cerebrală și nu știe de ce s-a ajuns la acest scandal.

Bianca Mitroi: Nu știu de ce el a simțit să se răzbune 

Bianca Mitroi este prima concurentă care a părăsit Casa Iubirii, de la începutul competiției, după ce concurenții au votat ca ea să fie eliminată și să i se mai acorde o șansă lui Cătălin. Bianca a iscat multe controverse în rândul concurentelor, motivul real fiind că ea juca la mai multe capete și nu știa pe cine să aleagă dintre Sorin și Robert. După eliminare, aceasta a conștientizat că este îndrăgostită de Sorin și ar vrea să se întoarcă pentru el, ba chiar ia trimis și o scrisoare.

În prezent, concurentul se află în cunoaștere cu Natalia, ceea ce nu i-a picat deloc bine Biancăi.

Citeste si: Iolanda, dezvăluiri fără precedent din culisele relației cu Mihai: Și-a făcut planul dinainte. Cine este bărbatul care o aștepta acasă pe fost concurentă

Citeste si: Flavius a recunoscut că pusese ochii pe Bianca Mitroi. Ce l-a făcut să se îndepărteze imediat de ea: "M-am rupt, n-am mai simțit nimic!"

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Într-un live pe TikTok, internauții au asaltat-o cu întrebări despre cele întâmplate în ultimele zile în Casa Iubirii și ce părere are despre descalificarea Iolandei și a lui Mihai din emisiune. Aceasta nu înțelege de ce Mihai a recurs la un astfel de gest și ce scop are răzbunarea lui.

”Îmi pare rău că au comis această greșeală, nu știu ce s-a întâmplat, probabil au avut momente de slăbiciune...(n.r

Crezi că Mihai e rău?) Nu cred că este un om rău, nu știu ce s-a întâmplat, cred că are anumite probleme pe care trebuie să și le rezolve, asta e părerea mea. În ceea ce o privește pe Iolanda, nu știu ce i s-a întâmplat, chiar nu știu, ea este destul de cerebrală. Nu știu de ce el a simțit să se răzbune, nu cred că îi făcuse ceva atât de grav.
Cred că provine dintr-o frustrare a lui, cred că despre asta este vorba”,
a spus Bianca Mitroi într-un live pe TikTok. 

Citeste si: Cine este noul concurent care a intrat în Casa Iubirii pentru Kinga. Radu, reacție fără precedent: Am scăpat!