Bianca Mitroi, mesaj direct către iubita lui Sorin, Nicoleta: ”Ar trebui să se impună un pic mai mult” Tânăra este geloasă pe relația celor doi

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 25 iul 2022, 15:04

Bianca Mitroi, mesaj direct către iubita lui Sorin, Nicoleta: ”Ar trebui să se impună un pic mai mult” Tânăra este geloasă pe relația celor doi

Sursa: Instagram

Bianca Mitroi a vorbit deschis despre Nicoleta, fata care l-a făcut pe Sorin să se îndrăgostească în Casa Iubirii.

Bianca Mitroi a alergat multă vreme după Sorin, chiar și după ce a fost eliminată din Casa Iubirii, aceasta i-a trimis o scrisoare prin care îi spunea că vrea să-l cunoască în afara casei. Ei bine, a venit momentul în care fosta concurentă vorbește deschis despre Nicoleta, actuala iubită a lui Sorin.

Bianca Mitroi, despre sentimentele pe care le are față de Sorin

Bianca Mitroi nu se ferește să recunoască că a ținut la Sorin și și-ar fi dorit ceva mai mult, însă, odată eliminată din casă, drumurile lor s-au separat. A venit momentul ca fosta concurentă se vorbească deschis despre ce simte, dar și ce părere are despre apropierea de Natalia și mai apoi despre relația pe care o are cu Nicoleta.

"Parcă mă îndepărtam de Sorin fără ca eu să-mi dau seama, văzând apropierile dintre el și Natalia mai întâi, apoi cu Nicoleta.

În general mi se întâmplă chestia asta. Când văd un om că se apropie de altcineva, nu mai pot să mai fiu acolo cu sufletul. Mă îndepărtez fără să îmi dau seama și e bine. Eu am observat că el își dorea mai mult să formeze un cuplu cu Natalia, decât ea și eu chiar o apreciez și vreau să o felicit că nu a făcut nimic forțat.

Sorin mi s-a părut mult prea insistent cu ea. Trebuia să înțeleagă că nu se poate.", a declarat Bianca Mitroi, pentru WOWnews.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Nicolas și Kinga, din nou față în față: ”M-am pierdut un pic pentru ea” Ce plănuiește tânărul pentru a se răzbuna

Ce spune Bianca Mitroi despre Nicoleta, iubita lui Sorin 

Bianca a caracterizat-o în câteva cuvinte pe Nicoleta, actuala iubita a lui Sorin, despre care spune că este o femeie adevărată, în comparație cu celelalte concurente din casă care sunt niște fetițe, spune ea.

Aceasta a mărturisit că regretă că a putut fi cu Sorin, însă este de părere că se potrivește foarte bine cu Nicoleta.

"Nicoleta e o femeie frumoasă, spun femeie pentru că majoritatea sunt încă fetițe acolo în casă, în afară de Bianca să zic. Pe restul le consider mai imature. Am observat că este o persoană calmă, caldă, probabil că ar trebui să se impună un pic mai mult.

Nu știu dacă în fața lui Sorin, dar în general, la oamenii din jurul ei. Cred că se potrivesc cei doi, seamănă așa. Există un oarecare regret că nu am avut o relație cu Sorin, dar este și un semn că a fost mai bine așa.", a mărturisit Bianca Mitroi, pentru sursa citată.

Citeste si: Kinga și-a găsit nașul:”Tupeul tău nu are limite” Nicolas nu se lasă până când nu o va demasca pe blondină. Urmărește o nouă ediție ”Casa Iubirii”, vineri, 15 iulie, de la 10:00 și de la 16:30, la Kanal D

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.