Bianca nu o sa mai arate ASA! Ce interventie estetica vrea sa isi faca: ''Sa fie mai mari''

Autor: O.P.
Actualizat: 08 ian 2020, 12:12

Bianca este una dintre cele mai iubite concurente din casa ''Puterea dragostei''.

Bianca nu o sa mai arate ASA

Frumoasa bruneta vrea sa isi faca o interventie estetica pentru a fi si mai atractiva decat este. Bianca vrea sa isi mareasca buzele si este mai hotarata ca oricand. A inceput deja sa faca cercetare si sa aleaga clinica unde isi va face interventia. 

Citeste si: Jador nu a mai rezistat! A intrat în live cu Georgiana și a spus tot ADEVĂRUL despre relația lor!

Citeste si: Andrei, fostul concurent de la "Puterea dragostei", mesaj inedit pentru Bia! Iata ce i-a transmis tanarul, dupa ce a sustinut ca o place pe Manuela!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Livian si Bianca au facut anuntul care i-a uimit pe fani:

Cei doi si-au anuntat fanii ca vor sa paraseasca casa ''Puterea dragostei'' si anuntul este cat se poate de serios.

Citeste si: Ella și Jador, prinși în afara casei "Puterea dragostei"! Imaginile compromițătoare cu cei doi! Bruneta a recunoscut

''Ni s-a dat oportunitatea sa parasim casa ''Puterea dragostei'' fara sa ne afecteze clauzele contractuale, fara sa avem nicio piedica in instanta.Tot

ce trebuie sa facem este maine sa ne scriem pe o tabla si sa ne luam ''la revedere''. Din punctul meu de vedere, ''la revedere'' o sa imi iau cu ambele maini si cu un pic de durere in suflet, fiindca aici mi-am gasit fericirea si iubirea si dragostea. Nu te fac sa plangi, pur si simplu zic ce am gasit aici(..) Si cum intrebarea cea mare e la tine'', a spus Livian.