Bianca o atacă dur pe Ella: "Lasă vrăjeala ieftină. Ai reușit să mă rănești." De la ce a pornit conflictul?

Autor: B.H.
Actualizat: 18 mai 2020, 18:30

Până acum câteva zile părea că au îngropat securea războiului, dar acum au ajuns să se certe din nou. De la ce a pornit conflictul dintre Bianca și Ella?

Pentru că Livian nu mai formează un cuplu cu Bianca, în casa "Puterea Dragostei" s-a vorbit despre o posibilă legătură între el și Ligi, Ramona sau Ella, toate cele 3 fete fiind singure.

Toate aceste speculații au deranjat-o foarte tare pe Bianca, iar apropierile din ultima perioadă dintre Livian și Ella au făcut-o să răbufnească.

Citeste si: Ella, decizie radicală în ceea ce îl privește pe Jador: "M-am umilit pentru că..."

Bianca o atacă dur pe Ella: "Lasă vrăjeala ieftină. Ai reușit să mă rănești." De la ce a pornit conflictul?

Dacă în urmă cu câteva zile erau foarte apropiate și se filmau împreună, acum, Ella și Bianca au ajuns din nou să se certe, iar motivul este simplu: Livian.

Bianca i-a reproșat Ellei că s-a apropiat de Livian din răzbunare și că în momentul în care acesta a declarat că nu ar putea avea o relație cu ea din respect pentru Jador, Ella ar fi încercat să o aducă pe Ligi în atenția lui

Livian.

Citeste si: Incredibil! Sute de fani ai Biancai au sarit in apararea ei: "Livian va fi intr-un mare pericol la iesirea din casa"

Schimbul de replici dintre Bianca și Ella a fost urmărit de Livian, acesta intervenind de câteva ori pentru a calma spiritele.

Bianca: Ella, lasă vrăjeala asta ieftină că cu mine nu îți merge.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ella: Poate că și tu mi-ai făcut foarte multe.

Bianca: Asta înseamnă că e o răzbunare.

Ella: Nu e o răzbunare, dar și tu mi-ai făcut foarte multe, dar nu ți-am reproșat o dată. 

Bianca: Bravo, Ella, ai demonstrat că e o răzbunare. Ai spus adevărul. Ai plătit niște polițe, asta ai făcut tu acum.(...) Tu săptămâna trecută ai demonstrat ce ai vrut să demonstrezi. Dintre toate fetele, tu ai reușit să mă rănești. 

Ella: Nu am de gând să accept ce zici tu pentru că nu e așa. 

Toate ironiile Ellei au deranjat-o foarte tare pe Bianca, iar cele două au ajuns să își facă reproșuri. Vezi în materialul video de mai jos ce acuzații și-au adus.

Citeste si: De ce nu pot fi de fapt împreună Ella de la Puterea Dragostei și Livian?