Bianca, o nouă încercare de a-l recuceri pe Livian. A vrut să îl impresioneze, dar el a respins-o din nou! Ce s-a întâmplat în emisiune?

Autor: B.H.

Bianca ar face orice să îl recucerească pe Livian, dar se pare că el nu se lasă atât de ușor impresionat de gesturile ei. Ce a făcut concurenta pentru a-și surprinde fostul iubit?

Bianca și Livian au format unul dintre cele mai frumoase cupluri de la "Puterea Dragostei", au o mulțime de fani în mediul online și chiar dacă sunt încurajați să facă pasul spre marea împăcare, cei doi încă nu au luat decizia de a mai da o nouă șansă poveștii lor de dragoste.

Citeste si: FOTO Turcu si-a schimbat peruca! Noua infatisare a fostului concurent Puterea dragostei

Bianca, o nouă încercare de a-l recuceri pe Livian. A vrut să îl impresioneze, dar el a respins-o din nou!

În ultima perioadă, Bianca a tot încercat să se apropie de Livian și să îl convingă că merită să formeze din nou un cuplu, însă el pare hotărât să păstreze distanța în ceea ce o privește.

Deși a recunoscut de multe ori că sentimentele lui pentru Bianca sunt puternice, Livian a mărturisit că problemele din trecut l-au afectat foarte mult și că nu vrea să ajungă din nou în conflict cu Bianca, motiv pentru

care refuză să se împace cu ea.

Citeste si: "Philip si Berna asteapta un copil"! S-a detonat bomba la "Puterea dragostei"

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Berna și Bianca au mers în casa băieților, ocazie perfectă pentru a-i surprinde pe Livian și Philip. Cele două au cerut echipei de producție ca în momentul în care își fac apariția, pe fundal să fie o melodie de dragoste. 

Cei doi băieți s-au amuzat inițial, iar dacă Philip a mers să își întâmpine iubita, a strâns-o în brațe și a sărutat-o, Livian a rămas pe canapea.

Bianca nu și-a pierdut entuziasmul, i-a sărit în brațe, însă Livian a respins-o din nou și nu a părut impresionat de gestul ei.

Vezi momentul în materialul video de mai jos.

Citeste si: Prima reacție a Ellei de la Puterea dragostei, după ce a fost făcută praf de Jador: „Vă rog, opriți acest...”

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.