„Bianca pentru mine este cel mai mare trofeu”. Ionuț nu mai suportă și răbufnește în „Casa iubirii”! Aflați ce l-a supărat pe concurent într-un nou episod mâine, 23 septembrie, de la orele 16:00 și 19:00, la Kanal D

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 22 sep 2023, 19:37

Sâmbătă, în următoarea ediție a emisiunii matrimoniale „Casa iubirii”, Ionuț nu mai rezistă și dă cărțile pe față în privința Biancăi.

Sâmbătă, în următoarea ediție a emisiunii matrimoniale „ Casa iubirii ”, prezentată de Andreea Mantea și difuzată exclusiv la Kanal D, Ionuț nu mai poate rezista și dă cărțile pe față în privința relației cu Bianca. 

Ionuț nu mai suportă și răbufnește mâine, în „Casa iubirii”

În episodul de sâmbătă, se creează o dramă în „ Casa iubirii ”. Relația lui Ionuț cu Bianca este pusă la îndoială, motiv pentru care Ionuț răbufnește și va simți nevoia să explice ce reprezintă Bianca pentru el. 

Citește și: Andreea Mantea, momente surprinzătoare și emoții uriașe astăzi în Casa iubirii! Îndrăgita prezentatoare TV și-a sărbătorit ziua de naștere! Iată ce daruri a primit din partea concurenților

„Mereu persoana de lângă mine va avea un loc special, și eu știu să ridic omul de lângă mine în orice situație”, a declarat Bianca.

„Bianca pentru mine este cel mai mare trofeu și punct! Nu mă interesează pe mine bani, nu mă interesează, mi-i fac! Eu am nevoie de o femeie cu care să întrețin ceva, să creez o familie, o afacere, o chestie cu care pot să mă ridic în viață, nu doar să vin în emisiune să stau pe canapea, bună Bianca, ce mai faci, și după să ieșim din emisiune și gata, fiecare pe drumul lui”, a explicat Ionuț, pe un ton răspicat.

Citește și: O fostă concurentă de la „Casa Iubirii” are un nou iubit „Are un copil și este antrenor” Bruneta este de acord cu înșelatul

„Important, Ionuț, este să nu te deranjeze pe tine pentru că din partea mea nu a fost nimic”, a spus Bianca.

„Nu s-a întâmplat ceva să-l deranjeze”, a răspuns Laurențiu, acompaniat de Ionuț care a spus că nu este deranjat de nimic.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Radu și Cristina ajung din nou într-un punct critic

Între Radu și Cristina lucrurile nu stau prea bine. Din nou, Radu a supărat-o pe Cristina și a decis să se revanșeze cu o melodie romantică și cu un dans.

În timpul dansului, Cristina va fi evitantă față de Radu deoarece gestul lui romantic nu este de ajuns ca să repare toată greșeala.

„Mă enervezi”, spune Radu, în glumă, în timp ce dansează cu Cristina.

„Și tu pe mine, foarte tare, și nu se rezolvă totul așa, cu o melodie”, răspunde Cristina.

„Fii atent, le dau 10 minute, se întorc tot supărați”, a spus Cosmin, în timp ce viziona momentul dintre Radu și Cristina pe emisie.

La final, Radu va pleca înapoi în casa băieților, dezamăgit de faptul că Cristina nu-l conduce pe scări.

Ce se întâmplă mai departe aflați sâmbătă, 23 septembrie 2023, într-un nou episod din „Casa iubirii”, de la orele 16:00 și 19:00, doar la Kanal D!

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?