Bianca, primele semne de gelozie, după ce îl vede pe Patrick alături de Virginia! Giuly izbucnește în lacrimi. Care este motivul?

Autor: Diana Tilă
Actualizat: 13 sep 2024, 20:08

În ediția de vineri, Patrick și Bianca au avut parte de o întâlnire în Camera Roșie, unde au discutat despre Virginia, iar Giuly a izbucnit în lacrimi amare.

Telespectatorii Kanal D România s-au bucurat vineri, 13 septembrie, de o nouă ediție palpitantă a emisiunii ''Casa iubirii''. În această ediție, Bianca a avut parte o întâlnire cu Patrick, în camera Roșie. Iată ce au discutat cei doi tineri și cum a surprins-o Patrick pe noua concurentă din competiție.

Citește și: Andreea Mantea, mesaj important pentru Gagea: "O să fie descalificat?" Aflați ce se va întâmpla sâmbătă, 14 septembrie, în ''Casa iubirii'', de la orele 16:00 și 19:00, la Kanal D

Ce au discutat Bianca și Patrick în Camera Roșie?

Bianca, noua concurentă din Casa iubirii, a decis să intre în competiție pentru Patrick. Cei doi tineri s-au cunoscut în afara emisiunii, însă au avut doar o relație de prietenie. Acum, Bianca a decis că este momentul să-l cunoască mai bine pe Patrick și a făcut pasul cel mare. Tânăra abia a pășit în competiție, dar a început să dea deja primele semne de gelozie.

În ediția de vineri, 13 septembrie, Bianca i-a dat de înțeles lui Patrick că a fost un pic geloasă când l-a văzut în prezența Virginiei. Însă, masculul i-a mărturisit că nu este nimic între el și Virginia. Mai mult, acesta a mărturisit că Bianca a fost subiectul principal de discuție.

Patrick: "Te-a deranjat când ai văzut? Mă gândesc că ai primit cadru."

Bianca: "Nu m-a deranjat, dar m-am gândit că..."

Patrick: "Ar putea fi ceva între mine și Virginia?"

Bianca: "Da, m-am gândit la asta."

Patrick: "Ai urmărit episoadele în care am avut situația cu Robi?"

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Cât de mult se aseamănă fiica Danielei Gyorfi cu mama artistei. Care este relația dintre cele două. „Noi nu putem să forțăm copilul, îi spun anumite lucruri.”

Bianca: "Da, dar nu pe toate. Știu în mare parte despre ce este vorba."

Patrick: "Eu am menționat că Virginia ar fi genul meu de femeie, dar dacă nu a fost să fie la început, acum nu am mai putea să ne dăm voie, pentru că a avut și ea o poveste cu cineva, acel cineva a fost și este apropiat de mine."

Bianca: "Doar din punctul acesta nu ai putea, că este vorba de o cunoaștere a ei, pe care a avut-o aici în casă?"

Giuly a izbucnit în lacrimi

Între timp, Giuly a discutat cu Andreea Mantea și a izbucnit în lacrimi amare. Tensiunile din ultima perioadă au afectat-o pe concurentă, iar în ediția de vineri, tânăra a simțit că s-a umplut paharul și a cedat.

Citește și: Sebastian, reacție incredibilă după venirea Biancăi Giurcă în „Casa iubirii”: „V-au luat fața”. Cum a reacționat Robert la această replică

Pentru a vedea ce au mai discutat Patrick și Bianca în Camera Roșie și ce a mai declarat Giuly, urmăriți materialul video de mai jos.

 

 

 


Culiță Sterp a avut parte de o întâmplare neobișnuită în timpul unei călătorii în Austria. Iată cum a ajuns artistul să plătească 320 de euro pentru o simplă apă.