Bianca pune paie pe foc și îl atacă pe Robert: ”Umblă un zvon prin casă”. Concurenții vor avea parte de o vizită neașteptată. Urmăriți o nouă ediție ”Casa Iubirii”, miercuri, 8 martie, de la 10:00 și de la 16:30, la Kanal D

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 07 mar 2023, 19:12

Laurențiu, dispus să cunoască toate fetele din Casa Iubirii

Sursa: Captură KANAL D

Vizită surpriză în Casa Iubirii. Mama unuia dintre concurenți își va face apariția în casa. Despre cine este vorba?

Bianca aruncă bomba în Casa Iubirii, șatena a dezvăluit că circulă un zvon în casa, potrivit căruia Robert l-ar fi sfătuit pe Laurențiu să nu se apropie de nicio fată în particular, ci de toate. 

”Umblă un zvon prin casă cum că Laurențiu a învățat de la Robert să se apropie de toate”, a spus Bianca.

Robert, ușor revoltat, intervine și îi spune cum ar proceda dacă Laurențiu vrea să o cunoască, fiind bine cunoscut faptul că acesta vrea să se apropie de ea. 

”Am relație”, a spus Bianca.

Citește și: Tensiunile ating cote maxime în Casa Iubirii! Dansul dintre Laurențiu și Bianca a stârnit numeroase reacții ”Ai exagerat”. Urmăriți o nouă ediție incendiară marți, 7 martie, de la 10:00 și de la 16:30

Laurențiu, dispus să cunoască toate fetele din Casa Iubirii

Ionuț intervine în scandalul dintre Bianca și Robert și susține că Laurențiu are dreptul să se îndrepte către orice fată din casă, mai mult să le cunoască pe fiecare în parte.

Acesta susține că Bianca pune prea mult paie pe foc și combină unele persoane așa cum consideră ea.

Concurenții vor primi o vizită neașteptata. Mama unuia dintre ei va păși în casă, iar prima vizită este în casa băieților. 

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Băieții rămân surprinși să o vadă, ba mai mult, Cristina își pune mâinile în cap când o vede pe femeie.

Rămâne de văzut cum vor interacționa concurenții cu femeia și cine se dovedește a fi.

Dacă femeia este mama Cristinei, Radu va avea ocazia să o întâlnească pentru prima dată pe mama iubitei sale. Radu și Cristina formează un cuplu de ceva timp și par că se înțeleg din ce în ce mai bine, iar lucrurile evoluează frumos între ei. Se pare că Radu și-a găsit în sfârșit aleasa inimii.

Citește și: Nona și Patricia, schimb de replici acide! Cele două rivale au ajuns din nou să se certe, după ce Patrick a decis să mai dea o șansă relației sale cu Nona! „Fă-mă și pe mine șerpoaică!”

Nu ratați o nouă ediție ”Casa Iubirii”, miercuri, 8 martie, de la 10:00 și de la 16:30, la Kanal D.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?