Bianca, pusa la zid de ceilalti concurenti! Ce anume i-a determinat sa o intampine cu urale negative, la inceputul galei! "Ne-a atentionat ca degeaba o votam ca nu va..." Iata ce acuzatii grave i-a adus None!

Autor: Daniela Iliuta

Bianca a fost intampinata in gala de catre colegii sai in cel mai urat mod.

Andreea Mantea a dat startul galei de astazi, cu reprosuri la adresa concurentilor, care au intampinat-o cu urale negative pe Bianca.
Pe de alta parte, None a explicat ca au reactionat in acel mod, tocmai pentru faptul ca inainte de gala, Bianca le-a spus raspicat tuturor ca o pot vota insa ea nu va pleca acasa pentru ca este protejata. Toti concurenti s-au gandit din nou ca Bianca are pe cineva in staf care o poate proteja si care ii ofera atat de multa incredere in sine.


"Ne-a atentionat ca degeaba o votam cu nu va pleca acasa pentru ca este protejata!", a spus None.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.