Bianca, pusă la zid de Laurențiu și Radu: ''Ești supărată și frustrată că ți-am dat strategiile peste cap!'' Aflați ce se va întâmpla, duminică, 1 octombrie, de la orele 16:00 și 19:00, la Kanal D

Author: Diana Tilă
Actualizat: 30 sep 2023, 20:00

O nouă ediție incendiară “Casa iubirii” are loc duminică, 1 octombrie, la Kanal D.

A fost o săptămână agitată în Casa iubirii, iar lucrurile nu par să se liniștească nici în Gala de duminică, 1 octombrie. Ediția de mâine  s-ar putea rezuma cam așa: replici tăioase, reproșuri, acuzații grave și mulți nervi. Conflictele dintre concurenți nu încetează să apară nici mâine. Apar din nou tensiuni în Casa iubirii, concurenții vor răbufni și în această ediție, iar Bianca va fi pusa la zid de Radu și Laurențiu.

Citește și: Larisa i-a declarat război Lorenei! Cele două concurente și-au spus replici acide și jignitoare! „Te-ai pus pe băiatul ăsta ca să rămâi aici!” Iată ce reacții aprige s-au declanșat în Casa iubirii 

Laurențiu și Radu o pun la zid pe Bianca în Gala de duminică, 1 octombrie

În Gala de duminică, a emisiunii matrimoniale „Casa iubirii”, prezentată de Andreea Mantea și difuzată exclusiv la Kanal D, se încing spiritele după ce Radu îi aduce acuzații grave Biancăi.

Radu:'' Cred că tu ești foarte supărată și frustrată, că ți-am dat strategiile peste cap.''

Andreea Mantea:  ''Ce strategii are Bianca și cum i le-ai dat peste cap?''

Radu:'' Din punctul meu de vedere, cumva să despartă toate relațiile, toate cuplurile, aproprierile, să încerce cumva să țină la distanță toate relațiile, scoțând în evidență toate lucrurile negative dintr-un cuplu, să pună accent, să amplifice în anumite situații, ca să îi țină pe toți la distanță, ca ea să-și poată lăuda și ridica în slăvi relația.''

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Citește și: Larisa, atac aprig la adresa Lorenei! Concurenta a scos la iveală detalii neașteptate despre colega sa! Iată ce reacții s-au stârnit în Casa iubirii! „Dacă vreți să dați în mine! Dați în mine!”

În ediția de duminică, concurenții din Casa iubirii vor avea parte de noi tensiuni aprige, neînțelegeri iscate de cele mai multe ori din cauza orgoliilor prea mari sau a geloziei. 

Cum se vor termina conflictele dintre concurenți, dar și ce acuzații vor mai face, poți afla în ediția de mâine.

Rămâne de văzut ce se va întâmpla în Casa Iubirii.Nu rata o nouă emisiune incendiară mâine! Show-ul de la Kanal D prezentat de Andreea Mantea le va aduce fanilor mai multe surprize în această ediție.

Ce se va mai întâmpla în Casa Iubirii poți afla în ediția de duminică, 1 octombrie, de la 16:00 și de la 19:00, la Kanal D.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?